Tuesday, 11.19.2019, 1:05 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Slageri/Sansone

Miki Jevremovic - Diskografija (1962-2006)

__________________________________________________
Miki Jevremovic - Diskografija (1962-2006)
 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

__________________________________________________
1962 - Beogradsko Prolece '62
1962 - Crazy Love
1962 - Opatija '62
1962 - Opatija '62 (Razni Izvodjaci)
1962 - Samson
1963 - Beogradsko Prolece '63
1964 - Beogradsko Prolece '64
1964 - Norma
1964 - Tango Bez Nade
1965 - 18 Zutih Ruza
1965 - Ja Te Volim, Marija
1965 - Korina
1965 - Pesma Snega
1966 - Mila
1966 - Tata, Vrati Se
1966 - Zeleni Drug
1967 - Beogradsko Prolece '67
1967 - Pesma Leta '67
1967 - Pijem
1967 - Zelena, Zelena Trava Mog Doma
1969 - Pai, Pai, Pai
1970 - Ako Jednom Vidis Mariju
1970 - BIP
1970 - Umrecu Bez Tebe
1971 - Gubim Te
1971 - Neka Toce Staro Vino
1971 - S Kim Si Sada Kad Je Tuzno Vreme
1971 - Sta Da Mu Kazem
1972 - Ceznjivi Valcer
1972 - Lastavica Gnezdo Vila
1972 - Mislio Sam Da Je Zivot (Sekstet Skadarlija)
1972 - Pesnikova Gitara
1973 - Beogradsko Prolece '73
1973 - Drumovi, Drugovi
1973 - Ja Zelim Samo Malo Mira
1973 - Miki
1973 - Split '73
1973 - Volim Te Vise Od Muzike
1974 - Hajde, Igraj Bosa
1974 - Hit Parada '74
1974 - Ima Neko Ko Me Ceka
1974 - Split '74
1975 - Idemo Dalje, Srce
1975 - Mala Moja, Moja Mala
1975 - Sama
1976 - Bicu Dobar, Necu Nikad Vise
1976 - Djevojko Moja
1976 - Dosta Mi Je Njenog Hladnog Osmeha
1976 - Split '76
1977 - Bela Hrizantema
1977 - Bices Moja
1977 - Crni Kofer I Gitara
1977 - Split '77
1977 - Zagreb '77
1978 - Izaberi Oblak
1978 - Split '78
1978 - Zagreb '78
1979 - Ako Ti Je Do Mene Stao
1979 - Beogradsko Prolece '79
1979 - Dosta Mi Je Tvoga Zagrljaja
1979 - Split '79
1979 - Stare Gradske Pesme I Romanse
1980 - Ja Pjevam
1980 - Pismo
1980 - Split '80
1981 - Razbicu Nocas Mandolinu
1982 - Za Zaljubljene I Za Mene
1982 - Zasto Nestaje Sjaj
1983 - Grkinja
1983 - Split '83
1984 - Jovana
1985 - Ti Si Kao Dragi Kamen
1989 - Hvala, Grkinjo
1994 - Pesme Moje Mladosti
1996 - Najveci Hitovi
2002 - Madjarski Cigani
2006 - Megamix Za Sva Vremena
+ Bonus

__________________________________________________

Miki Jevremovic - Diskografija (1962-1972) 1.Deo


__________________________________________________
1962 - Beogradsko Prolece '62
Osvetljen Prozor
Marjana Derzaj I Majda Sepe - Nase Prolece
Lola Novakovic - Neko Ko Sapce
Djordje Marjanovic - Male Stvari

1962 - Crazy Love
Crazy Love
Lora, Ja Te Volim (Tell Lora, I Love Her)

1962 - Opatija '62
Zoran Georgijev - Eden Baknez-1000 Pesni
Gaby Novak - Mili
Ljubav I Motor
Lola Novakovic - Jedno Davno Leto

1962 - Opatija '62 (Razni Izvodjaci)
Suze U Vetru
Lola Novakovic - Jedno Davno Leto
Ivo Robic - Ne Zatvaraj Prozor
Tereza Kesovija - Susret
Dusan Jaksic - Na Kalemegdanu
Beti Jurkovic - Kao Ti
Bosko Orobovic - Zaboravljeni Madrigal
Nina Spirova - Roden Kraj
Marko Novosel - Vetar I Poljubci
Gabi Novak - Volim Kisu
Djordje Marjanovic - Gledam Te
Nada Knezevic - Mili
Zoran Georgiev - Eden Baknez-1000 Pesni
Anica Zubovic - Znam Da Pripadas Drugoj
Vokalni Kvartet '4 M' - Ljubav I Motor
Visnja Korbar - Jednom Kad Odem
Vice Vukov - Tvoja Slika
Marjana Derzaj - Kisa

1962 - Samson
Samson (Samson Et Dalila)
Ti, Otrove (Toi, Le Venin)
Mama (Mamma)
Linda (Linda Gitana)

1963 - Beogradsko Prolece '63
Nada Knezevic - To Ce Biti Sezona Kisa
Vlastimir Djuza Stojiljkovic - Ljubav I Studije
Proslavicu Taj Dan
Arsen Dedic - Sada Ne

1964 - Beogradsko Prolece '64
Jos Minut Dva
Dragan Tokovic - Melanholicni Suton
Radoslav Graic - Tvoje Pege
Senka I Tihomir Petrovic - Jedan Stari Sat

1964 - Norma
Norma
Esperanza

1964 - Tango Bez Nade
Tango Bez Nade (Che Me Ne Importa... A Me)
Malena, Malena (Piccolo, Piccolo)
Jedan Mali Poljubac (Un Bacio Piccolissimo)
Jaci Od Ljubavi (Motivo D'amore)

1965 - 18 Zutih Ruza
18 Zutih Ruza
Kuca Izlazeceg Sunca
Meni Ne Treba Niko
Oprosti, Ljubavi

1965 - Ja Te Volim, Marija
Ja Te Volim, Marija
Sudbino, Ako Postojis
Bio Sam Mlad
Ono Sto Se Mora Reci

1965 - Korina
Korina (Corinna, Corinna)
Reci Mi, Gitaro

1965 - Pesma Snega
Pesma Snega
O, Gitaro
Tango Ruza
Decak Iz Provincije

1966 - Mila
Mila (Honey)
Ti Imas Sve (You've Got What It Takes)
Pevaj
Lutanja Su Bila Zivot Moj (Let The Heartaches Begin)

1966 - Tata, Vrati Se
Tata, Vrati Se
Zbogom Kalifornijo
Zivot Ovaj
Svima Kojih Se To Tice

1966 - Zeleni Drug
Zeleni Drug
On Je Istina
Don Kihot
Bili Smo Deca

1967 - Beogradsko Prolece '67
Djordje Marjanovic - Cemu Lazi
Arsen Dedic - Daleko, Daleko
Vice Vukov - I Tako Tece Vreme
Ponekad

1967 - Pesma Leta '67
Pijem
Arsen Dedic - Ako Si Posla Spat
Lola Novakovic - Marike
Ivica Serfezi - Ne Mogu Gledati Suze U Tvojim Ocima

1967 - Pijem
Pijem

1967 - Zelena, Zelena Trava Mog Doma
Zelena, Zelena Trava Mog Doma (Green, Green Grass Of Home)
Georgina
Poslednje Zbogom (Soul And Inspiration)
Nauci Se Da Gubis Sve (Bisogno Saper Perdere)

1969 - Pai, Pai, Pai
Pai, Pai, Pai
Na Kraju Puta
Ne Marim Ja
Covek Place Samo Zbog Ljubavi

1970 - Ako Jednom Vidis Mariju
Ako Jednom Vidis Mariju
Oprosti Mi

1970 - BIP
Dusan Jaksic - Pesma Bip-A
Slavko Perovic - U Ranu Zoru

1970 - Umrecu Bez Tebe
Umrecu Bez Tebe
Nekad', Kad' Smo Sami

1971 - Gubim Te
Gubim Te
U Zagrljaj Ti Zurim
Ja Volim (As The Years Go By)
Bez Ljubavi (Non Dire Mai)
Obicna Prica
Neka Toce Staro Vino
Pijem
Mama (Mamma)
Osamnaest Zutih Ruza (Eighteen Yellow Roses)
S Kim Si Sada Kad Je Tuzno Vreme
Ako Jednom Vidis Mariju
Poslednje Zbogom (Soul And Inspiration)

1971 - Neka Toce Staro Vino
Neka Toce Staro Vino
U Zagrljaj Ti Zurim

1971 - S Kim Si Sada Kad Je Tuzno Vreme
S Kim Si Sada Kad Je Tuzno Vreme
Vise Te Zauvek Nema

1971 - Sta Da Mu Kazem
Sta Da Mu Kazem
Narcisi Placu Ljubavi

1972 - Ceznjivi Valcer
Ceznjivi Valcer

1972 - Lastavica Gnezdo Vila
Lastavica Gnezdo Vila
Tko Ce Ti Sutra Suze Da Cuva

1972 - Mislio Sam Da Je Zivot (Sekstet Skadarlija)
Oj, Jelo, Jelo, Jeleno
Kopa Cura Vinograd
Pesma Ceznje Vokal Slavko Perovic
Kad Cujem Tambure
Saraban Vokal Olivera Markovic
Vesela Je Srbadija
Mislio Sam Da Je Zivot Vokal Miodrag Jevremovic
Devojce Plavojce
Djuvegije
Cemu Patnja Vokal Mirjana Peic
Hajd Na Rogalj Momce
Cujes Seko
__________________________________________________
Miki Jevremovic - Diskografija (1962-1972) 1.Deo
__________________________________________________
       
__________________________________________________

Miki Jevremovic - Diskografija (1972-1981) 2.Deo


__________________________________________________
1972 - Pesnikova Gitara
Pesnikova Gitara
Muzika Nek' Svira Samo Za Nju

1973 - Beogradsko Prolece '73
Kad Bih Znao Da Je Sama
Mirjana Besirevic - Covek Nikad Nije Sam

1973 - Drumovi, Drugovi
Drumovi, Drugovi
Zbogom Ljubavi Moja

1973 - Ja Zelim Samo Malo Mira
Vrati Mu Detinjstvo
Majka Je Uvek Tu
Muzika, Muzika
Melani
Najlepsoj
Ja Zelim Samo Malo Mira
Zbogom, Ljubavi Moja
Tko Te Ljubi Ove Noci
Necu Vise Da Se Secam
Daj Mi, Daj
Natasa

1973 - Miki
Pijem (Pesma Leta '67)
Zeleni Drug (Evergreen Tree)
On Je Istina (Tell Me What He Said)
Don Kihot (Don Quijot)
Bili Smo Deca (Sealed With A Kiss)
Osvetljen Prozor
Kad Bih Znao Da Je Sama
Pesma Snega (Aria Di Neve)
O, Gitaro (Oh, Guitara, Guitara)
Tango Ruza (Tango Della Roze)
Decak Iz Provincije (Nature Boy)
Proslavicu Taj Dan

1973 - Split '73
Jedna Soba S Pogledom Na More
Poljubit Cu Te Nocas

1973 - Volim Te Vise Od Muzike
Volim Te Vise Od Muzike
Kako Ces Ti Bez Mene

1974 - Hajde, Igraj Bosa
Hajde, Igraj Bosa
Pijanista

1974 - Hit Parada '74
Kako Ti Je Ime, Devojcice
Grupa Dag - Za Deciji San

1974 - Ima Neko Ko Me Ceka
Ima Neko Ko Me Ceka
Moj Mali Beli Pas I Ja

1974 - Split '74
Zbogom
Posljednja Noc Nase Ljubavi

1975 - Idemo Dalje, Srce
Idemo Dalje, Srce
Jedan Dan
Odaju Te Oci
Moja Malena
Ti I Ja
Takav Je Zivot Malena
Djevojka Kraj Klavira
Nemam Sna
Balada O Izgubljenom Seoskom Psu
Bila Je...

1975 - Mala Moja, Moja Mala
Mala Moja, Moja Mala
Bela Hrizantema

1975 - Sama
Sama
Jedna Zvezda Na Dnu Mora

1976 - Bicu Dobar, Necu Nikad Vise
Bicu Dobar, Necu Nikad Vise...
Voja Brajovic - Tatina Pesma

1976 - Djevojko Moja
Djevojko Moja
Sledi Me

1976 - Dosta Mi Je Njenog Hladnog Osmeha
Dosta Mi Je Njenog Hladnog Osmeha
Kada Me Jednom Ne Bude Bilo

1976 - Split '76
U Kamenu Pjesma Pise
Sedamnaest Godina

1977 - Bela Hrizantema
Bela Hrizantema

1977 - Bices Moja
Bices Moja
Al', Kuda Poci

1977 - Crni Kofer I Gitara
Crni Kofer I Gitara
Nema Te
Ucinicu Korak U Prazno
Premlada Si
Zaboravi Me
Pijem
Suze U Vetru
Sta Da Mu Kazem
Gubim Te
Umrecu Bez Tebe

1977 - Split '77
Mjesece, Ti Stari Druze Moj
Danas Si Daleko

1977 - Zagreb '77
Ljubavi, Nocas Makovi Ginu
Hocu Nocas To Sto Nemam

1978 - Izaberi Oblak
Izaberi Oblak
Ne Zuri

1978 - Izaberi Oblak
Izaberi Oblak
Ne Zuri

1978 - Split '78
Jedina Moja
Ne Cekaj Me

1978 - Zagreb '78
Ona Nocas Nece Doci
Kazi Mi Kako Da Te Zovem

1979 - Ako Ti Je Do Mene Stao
Ako Ti Je Do Mene Stalo
C'est La Vie, Mon Ami

1979 - Beogradsko Prolece '79
Pobedila Si Ti
Al' Je Lepo Biti Tvoj

1979 - Dosta Mi Je Tvoga Zagrljaja
Dosta Mi Je Tvoga Zagrljaja
Krive Staze, Krive Zelje

1979 - Split '79
Zasvirat Ce Jedna Mandolina
Poslusaj Me, Mala Moja

1979 - Stare Gradske Pesme I Romanse
Zaklecu Se Ja Pred Bogom
Nebo Je Tako Vedro
Kada Jesen Opet Dodje
Izadji Iz Moje Duse
Zasto Smo Se Sreli
Pogledaj Me, Nevernice
Ja Te Necu Zvati
Mila, Ne Zalosti Me
Devetnast Vam Je Leta
Mislio Sam Da Je Zivot
Da Smo Se Ranije Sreli

1980 - Ja Pjevam
Ja Pjevam
Ja I Moja Maja

1980 - Pismo
Pismo

1980 - Split '80
Staro Vino
Sve Su To Ostaci Ljeta

1981 - Razbicu Nocas Mandolinu
Razbicu Nocas Mandolinu
Odlazi Brod
__________________________________________________
Miki Jevremovic - Diskografija (1972-1981) 2.Deo
__________________________________________________
       
__________________________________________________

Miki Jevremovic - Diskografija (1982-2006) 3.Deo


__________________________________________________
1982 - Za Zaljubljene I Za Mene
Za Zaljubljene I Za Mene
Doslo Mi Popodne
Hej, Da Li Spavas
Sada Si Ponovo Pred Vratima Mojim
Ti Putujes U Sredu
Tek Sam S Tobom Saznao
Izmedju Nekad I Sad
Dok Budes Pevao

1982 - Zasto Nestaje Sjaj
Zasto Nestaje Sjaj
Zaljubi Se
O Tebi
Cao Srce, Nema Vise
Ti Mi Budi Kuca
A Ti Se Smejes, Mirjana
Ide Zena Preko Trga
Hocu Da Verujem U Laz
Okani Me Se
Staro Drustvo
Nema Vise Don Quijota

1983 - Grkinja
Grkinja
Kako Si, Zemljo Moja
Prijatelji, Ja Vam Pevam
Oci Su Joj Plave
Sad Nema Vise Zara
Da Sam Tvoje Zlato
Stani Jutro, Probudi Se
Marina
Crne Oci
Ne Pisem Ti, Majko

1983 - Split '83
Ludo More
Mandarine, Mandarine

1984 - Jovana
Jovana
Svejedno Je Da L' Drugog Volis
Mene Prate Uspomene
Stari Mornar
Od Njenih Usana Tragovi Su Slatki
Mozda
Crveno Vino
Stara Prica
Zabranjeno Voce
Danima Setam Bez Cilja
Ne Treba Mi Veca Sreca
Hej, Zeljo Moja

1985 - Ti Si Kao Dragi Kamen
Romanela
Bosanka
Janje Moje
Kad Bih Sto Zivota Im'o
Putuj Srce
Ti Si Kao Dragi Kamen
Dodji, Dodji
A Ja Sam Tu
Ti Si Moja Nesanica
Ti I Ja

1989 - Hvala, Grkinjo
Bagrem Vise Ne Mirise
Zvezdo, Zvezdice
Samo Ne Ti
Hvala Ti Za Ljubav
Tugo Moja, Moja Nevero
Hvala, Grkinjo
Istambul
Kad Prodju Ovi Dani
Ona Je Ta
Ne Mogu Prestati Da Te Volim

1994 - Pesme Moje Mladosti
Pijem
Ako Jednom Vidis Mariju
S Kim Si Sada Kad Je Tuzno Vreme
Lora, Ja Te Volim (Tell Lora I Love Her)
Bili Smo Deca (Sealed With Kiss)
Kad Bih Znao Da Je Sama
Narcisi Placu, Ljubavi
Mila (Honey)
Moj Mali Beli Pas I Ja
Hej, Kelner, Plati

1996 - Najveci Hitovi
Pijem
Pesnikova Gitara
S Kim Si Sada Kad Je Tuzno Vreme
Ako Jednom Vidis Mariju
Neka Toce Staro Vino
Lastavica Gnezdo Svila
Hajde, Igraj Bosa
Muzika Nek Svira Samo Za Nju
Narcisi Placu, Ljubavi
Sama
U Kamenu Pesma Pise
Gubim Te
U Zagrljaj Ti Zurim
Sta Da Mu Kazem
Ja Volim
Bez Ljubavi
Osamnaest Zutih Ruza
Poslednje Zbogom
Pobedila Si Ti
Mama
Ima Neko Ko Te Ceka

2002 - Madjarski Cigani
Madjarski Cigani
Zbog Nje (Duet Jelena Jevremovic)
Dok Cekam
Zauvek Tvoj
Jedna Suza
Samo Pesma
Ponekad
Ja Volim Jako
Album Nase Ljubavi
Grkinja
Zlato
Lihnida
Kad Bih Znao

2006 - Megamix Za Sva Vremena
Ludo More (Mix)
Neka Toce Staro Vino (Mix)
Pijem (Mix)
Ako Jednom Vidis Mariju (Mix)

Bonus
Smisli Sam Pismu Zate
Vrati Mi Dane Mladosti
Moja Mater (I Klapa Lucica)
Ponekad U Ponoc
Ljubav Po Sebi Je Greh (Jelena Jevremovic)
__________________________________________________
Miki Jevremovic - Diskografija (1982-2006) 3.Deo
__________________________________________________
       
__________________________________________________

Category: Slageri/Sansone | Added by: Zukas (12.06.2014)
Views: 4161 | Comments: 4 | Tags: Miki Jevremovic | Rating: 2.0/1
Total comments: 4
0 Spam
4 slobodanstokovic1  
Super sajt! Hvala

0 Spam
3 dejanpetrovic  
hvala

0 Spam
2 dragan  
hvala

0 Spam
1 dragan  
HVALA

Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 1:05 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login