Tuesday, 11.19.2019, 12:46 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Slageri/Sansone

Dusan Jaksic - Diskografija (1955-2013)

____________________________________________
Dusan Jaksic - Diskografija (1955-2013)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo

____________________________________________
1955 - Poslednji Put Sam Vidio Pariz (Singl)
1958 - Pjeva Melodije Domacih Autora
1958 - Sad Znanci Smo Samo (Singl)
1959 - Kad Se Sretnemo Sutra (Singl)
1959 - Kristinka (Singl)
1959 - Ljubavna Pesma (Olivera Markovic) (Singl)
1959 - Marina (EP)
1959 - Usamljena Harmonika (EP)
1959 - Vrati Se (EP)
1960 - Luna Nad Morem (Singl)
1960 - Maliziusella (EP)
1960 - Noc Bez Zvijezda (Singl)
1960 - Romanse (EP)
1962 - Pepito (EP)
1963 - Raskrsce (EP)
1964 - Dunav Je Tiho Sumio (EP)
1964 - Mali Gonzales (Singl)
1965 - Kocija Sa Osam Belih Konja (EP)
1965 - Tamo Daleko (EP)
1965 - Ja Te Volim Marija (EP)
1965 - Kad Dodje Noc (EP)
1966 - Napunite Mi Casu (EP)
1966 - Nocas Nisu Sjale Zvezdice Na Nebu (EP)
1966 - Pesma Zlatiboru (EP)
1967 - Jednom Se Zivi (EP)
1968 - Crveni Balon (EP)
1969 - Beograd (Singl)
1970 - Kada Budem Umro (Singl)
1970 - Raduj Se Zoro (Singl)
1973 - Sonja (Singl)
1976 - Pesma Milicionara (Zafir Hadzimanov)
1976 - Od Juce Do Danas
1978 - Dusan Jaksic
1987 - Evergreen
1998 - CD 1 (Sve Moje Jeseni Su Tuzne)
1998 - CD 2 (Nocas Nisu Sjale)
2000 - Mars Na Drinu
2013 - Zlatna Kolekcija CD 1
2013 - Zlatna Kolekcija CD 2

____________________________________________

Dusan Jaksic - Diskografija (1955-1965) 1.Deo
____________________________________________
1955 - Poslednji Put Sam Vidio Pariz (Singl)
Poslednji Put Sam Vidio Pariz
Zbogom Ljubavi Moja

1958 - Pjeva Melodije Domacih Autora
Jesena Elegija
Cuvajte Ljubav
Zasto Nisi Dosla
Zbogom Ljubavi Moja
Plavi Jorgovan
Plavetna
Zar Neces Vise Da Se Vratis
Zbogom Ostaj Draga Laguno

1958 - Sad Znanci Smo Samo (Singl)
Sad Znanci Smo Samo
Trojka

1959 - Kad Se Sretnemo Sutra (Singl)
Kad Se Sretnemo Sutra
Oprosti

1959 - Kristinka (Singl)
Kristinka
Ja Sam Vetar (Io Sono Il Vento)

1959 - Ljubavna Pesma (Olivera Markovic) (Singl)
Ljubavna Pesma
Camac Na Tisi

1959 - Marina (EP)
Marina
Bicu Opet Tu
Julija
Kad Prodje Sve

1959 - Usamljena Harmonika (EP)
Usamljena Harmonika
Marinika
Reka Bez Povratka
Zracak Nade

1959 - Vrati Se (EP)
Vrati Se (Return To Me - Bonjour Cherie)
Prica O Crnim Ocima
Melodie D' Amour (Melodija Ljubavi)
Pesma Mladosti

1960 - Luna Nad Morem (Singl)
Luna Nad Morem
Manuela

1960 - Maliziusella (EP)
Maliziusella
Torero
Chitarra Romana
Ti-Pi-Tipso

1960 - Noc Bez Zvijezda (Singl)
Noc Bez Zvijezda
Uspavanka Skoplju

1960 - Romanse (EP)
Tri Godine Sam Te Sanjao
Tuga Rastanka
Kad Bi Moja Bila
Podmoskovske Veceri

1962 - Pepito (EP)
Pepito
O, Josephin
Kalkuta
Lepsa Nego Ikad

1963 - Raskrsce (EP)
Raskrsce
Dosvidanja
Sevastopoljski Vals
Oprostaj Sa Gitarom

1964 - Dunav Je Tiho Sumio (EP)
Dunav Je Tiho Sumio
Baiao Carioca
Bossa Nova Brasiliana
Desafinado

1964 - Mali Gonzales (Singl)
Mali Gonzales
Suze Ljubavi

1965 - Kocija Sa Osam Belih Konja (EP)
Kocija Sa Osam Belih Konja
Izvinjavam Se
Cachito
Istorija Jedne Ljubavi

1965 - Tamo Daleko (EP)
Tamo Daleko
Teci Dunave
Nebo Je Tako Vedro
Jesenje Lisce
____________________________________________
Dusan Jaksic - Diskografija (1955-1965) 1.Deo
____________________________________________
      
____________________________________________

Dusan Jaksic - Diskografija (1965-2000) 2.Deo
____________________________________________
1965 - Ja Te Volim Marija (EP)
Ja Te Volim, Marija
Vetar Sa Planine
Pisi Mi
Placi

1965 - Kad Dodje Noc (EP)
Kad Dodje Noc
Za Dva Poljupca
Zbogom Drugovi
Niko Na Svetu

1966 - Napunite Mi Casu (EP)
Ja Sam Simpatican
Napunite Mi Casu
Zemlja Srca Moga
Svet

1966 - Nocas Nisu Sjale Zvezdice Na Nebu (EP)
Nocas Nisu Sjale Zvezdice Na Nebu
Moja Mala Nema Mane
Jesen Stize Dunjo Moja
Al' Je Lep Ovaj Svet

1966 - Pesma Zlatiboru (EP)
Pesma Zlatiboru
Ponocni Valcer
Sve Moje Jeseni Su Tuzne
Cekam Te Na Tari

1967 - Jednom Se Zivi (EP)
Jednom Se Zivi
Zaklin (Jacqueline, Scusami)
Decak Iz Predgradja (Il Ragazzo Della Via Gluck)
Sneg

1976 - Od Juce Do Danas
Sve Moje Jeseni
Juliana
Cerge
Ona Je Bila Moja Zora
Voli Me Ti
Secanje Na Nju
Nocas Nisu Sjale
Marinika
Sa Prozora
Moja Mala Nema Mane
Stajali Ste Iza Kulisa
Izgubljeno Prstenje

1978 - Dusan Jaksic
Neverna Zena
Hop, Hop Cigani Lete U Nebo
Jos
Raduj Se Zoro
Pevaj, Pevaj
Cigo Druze Moj
Voleo Sam Vas
Ne Pitaj
Osma Pesma
Pamtim, Pamtim
Skadarlija
Dragane, Dragane
Marija
Ne Plac Mala
Luce U Papuce
Jedne Divne Majske Noci
Plavi Zaket
Sesir Moj
Kad Se Setim
Kuda Zuris

1987 - Evergreen
Marina
Uvelo Lisce
Cerge
Sneg Se Topi
Julijana
Sve Moje Jeseni Su Tuzne (Jesenja Elegija)
Camac Na Tisi
Beograde
Dovidjenja,Stari Pianino

1998 - CD 1 (Sve Moje Jeseni Su Tuzne)
Sve Moje Jeseni Su Tuzne
Julijana
Cerge
Marina
Mona Liza
O Dzozefin
Uvelo Lisce
Dva Plava Oka
Camac Na Tisi
Beograde
Tisina Bez Suza
Somborske Ruze

1998 - CD 2 (Nocas Nisu Sjale)
Nocas Nisu Sjale
Marinika
Jesen Stize Dunjo Moja
Fijakerista
Sonja
Kraj Jezera
Nemoj Da Me Ostavis
Skadarlijski Tango
Pevaj, Pevaj
19 Vam Je Godina
Sto Se Bore Misli Moje
Kad Bi Moja Bila
Osam Tamburasa
Romansa Za Rastanak
Dovidjenja Stari Pijanino

2000 - Mars Na Drinu
Mars Na Drinu 
Odlomak Iz Gorskog Vijenca
Tamo Daleko V2
Seoba - Vukasin Kostic 
Sumadinac Pali Topa
Vostani Serbie - D.Obradovic
Ladja Se Krece Francuska
Zapis - Patrijarh Arsenije Iii Carnojevic
Kapetan Koca Putuje
Zdravica Srpskom Narodu - Lj.Rsumovic
Igrale Se Delije,Na Sred Zemlje Srbije 
Govor Majora D. Gavrilovica-7.Okt.1915-Ziveo Beograd!
Oj,Moravo
Otadzbina-Djura Jaksic
Jesenje Lisce
Milov'o Sam Garave I Plave
Radnicko Kolo
____________________________________________
Dusan Jaksic - Diskografija (1965-2000) 2.Deo
____________________________________________
      
____________________________________________

Dusan Jaksic - Diskografija (1968-2013) 3.Deo
____________________________________________
1968 - Crveni Balon (EP)
Crveni Balon
Posle Ljubavi
Kad Se Vratis Sutradan
Ti Vise Ne Verujes

1969 - Beograd (Singl)
Beograd
Pozdrav Beogradu

1970 - Kada Budem Umro (Singl)
Kada Budem Umro
A Zivot Tece Dalje

1970 - Raduj Se Zoro (Singl)
Raduj Se Zoro
Vrapci Dzivdzani

1973 - Sonja (Singl)
Sonja
Juliska

1976 - Pesma Milicionara (Zafir Hadzimanov)
Pesma Milicionara
Zafir Hadzimanov - Pesma Milicionara

2013 - Zlatna Kolekcija CD 1
Jesenja Elegija
Cuvajte Ljubav
Zasto Nisi Dosla
Zbogom Ljubavi Moja
Plavi Jorgovan
Plavetna
Zar Neces Vise Da Se Vratis
Zbogom Ostaj Draga Laguno
Posljedni Put Sam Vidio Pariz
Reka Bez Povratka
Dva Plava Oka
Nocas Nisu Sjale
Jesen Stize
Ljubavna Pesma
Camac Na Tisi
Usamljena Harmonika
Marinika
Zracak Nade
More, More
Kad Se Sretnemo Sutra
Oprosti
Maliziusella
Torero
Chitarra Romana
Ti-Pi-Tipso

2013 - Zlatna Kolekcija CD 2
Mirno Teku Rijeke
Kristinka
Ja Sam Vetar
Marina
Bicu Opet Tu
Noc Bez Zvijezda
Podmoskovske Veceri
Luna Nad Morem
Manuela
Vrati Se
Prica O Crnim Ocima
Melodie D'amour
Julijana
Karolina, Daj
Lepsa Nego Ikad
Jezero
Pepito
Mali Gonzales
Otisla Si Sa Lastama
Jedan Za Sve
Bez Sunca
Beograde
Pravila Igre
Cerge
Decak Iz Predgrada
____________________________________________
Dusan Jaksic - Diskografija (1968-2013) 3.Deo
____________________________________________
      
____________________________________________

Category: Slageri/Sansone | Added by: Zukas (10.28.2014)
Views: 1684 | Tags: Dusan Jaksic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 12:46 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login