Friday, 01.27.2023, 9:00 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Rock

Macbeth - Diskografija (1996-2003)

_________________________________________________
Macbeth - Diskografija (1996-2003)
_________________________________________________
1996 - Crne Oci
1999 - Kajlo Stara
2000 - Samo Jedan Je
2002 - The Best Of
2003 - Istinom

_________________________________________________
1996 - Crne Oci
Odlazim Daleko
Strah Me Je
Crne Oci
Bitka Velikih
On Se Nece Vratiti
Nije Ljubav
Ako Se Nekad
Zivjeti
Ti U Mislima
Mnoge Ce Majke

1999 - Kajlo Stara
Jedan Dan
Kraljica
Mahala
I Sad Kad Bi
Ti Trebas Ljubav
Idi Zeno
Hajde Jadna
Trunka
Opsesija
Ostani Tu
Kajlo Stara

2000 - Samo Jedan Je
Nema Puno Prijatelja
Takav
Bila Je Lijepa
Sanjam
Hvala Ti
Puteva Je Mnogo
Ja Molim Za Tebe
Halovi

2002 - The Best Of
Pokazi Mi Kud Da Krenem
Jedan Dan
Crne Oci
Bila Je Lijepa
Mahala
Odlazim Daleko
Puteva Je Mnogo
Hvala Ti
Trunka
Nije Ljubav
Nema Puno Prijatelja
Ti U Mislima
Kajlo Stara
I Sad Kad Bi
Halovi

2003 - Istinom
Slagao Me Je
Ne Nisam Ja
Neka Mi Oproste
Lazno Svjetlo Gradovi
Da Mi Je
Istinom
Jos Nosim Bol
Kad Je Otisla
Njima Sam Dao Noc
_________________________________________________
Macbeth - Diskografija (1996-2003)
_________________________________________________

   
_________________________________________________

Category: Rock | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1940 | Tags: Macbeth | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 9:00 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login