Friday, 01.27.2023, 8:35 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Rock

Konvoj - Diskografija (1997-2004)

_________________________________________________
Konvoj - Diskografija (1997-2004)
_________________________________________________
1997 - Sa Vremenom
1998 - Bez Razlike
2000 - Varijante I Dumine
2004 - Live At The Club
2004 - Pun Mjesec

_________________________________________________
1997 - Sa Vremenom
Fobija
U Tvojim Ocima
Ljubav Ima Razloge
Ja Ne Znam Ko Si Ti
Brod Ljubavi
Sa Vremenom
Pogled U Prazno
Kad Zablude Me Ostave

1998 - Bez Razlike
Bjezalica
Nek' Kise Prate Me
Time Out
Bez Razlike
Bice Ljubavi
Lagala Si
Svako Zivot Kroti
Za Mene Si Rodjena
Milioni
Jos Ovaj Put

2000 - Varijante I Dumine
Vjetar Brise Sve
Ljubomoran
Ko Je Ivde Lud
Kad Bi
Svjetionici
Od Pobjeda Do Poraza
Komsija
Uzalud Rijeci
Koga Grlis
Evergreen
Bonus Track 1
Bonus Track 2

2004 - Live At The Club
Pun Mjesec
Ljubav Ima Razloge
Koga Grlis
Ograjisana
Uzalud Rijeci
Ratovi
Kad Bi
Time Out
Ljubomoran
Slika
Komsija
Za Mene Si Rodjena
Evergreen
Pogled U Prazno
Fobija
Sve Preko Tvojih Ledja
Bez Razlike
Ograjisana (Repeat)

2004 - Pun Mjesec
Dajes Mi
Kako Se To Voli
Ograisana
8.Mart
Pun Mjesec
Ratovi
Slika
Sta Ce Reci Selo
Stara Ljubav
Sutra
Sve Preko Tvojih Ledja
Zaplesi
_________________________________________________
Konvoj - Diskografija (1997-2004)
_________________________________________________

   
_________________________________________________

Category: Rock | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1088 | Tags: Konvoj | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 8:35 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login