Friday, 01.27.2023, 9:32 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Rock

Jakarta - Diskografija (1983-2014)

_________________________________________________
Jakarta - Diskografija (1983-2014)
_________________________________________________
1983 - Amerika (Singl)
1983 - Spiritus (Singl)
1984 - Maske Za Dvoje
1985 - Osvojicu Svet (Singl)
1986 - Bomba U Grudima
1989 - Suze I Smeh (Sa Maxom) (Singl)
2014 - San Je Jak '82-88'

_________________________________________________
1983 - Amerika (Singl)
Amerika
Put Za Bajano

1983 - Spiritus (Singl)
Spiritus
Problem

1984 - Maske Za Dvoje
Piromanija
Dama Sa Severa
Pozovi Me
Ti Kao Obala
Znaj Da Sam Ja...
Nebo Je Jos Plavo Zbog Tebe
San Je Jak
Spiritus
Orlovi I Laste

1985 - Osvojicu Svet (Singl)
Osvojicu Svet
Osvojicu Svet (Instrumental)

1986 - Bomba U Grudima
Bomba U Grudima
Bang-Bang-Bang
Veceras
Ljubav Je...
Crna Sestra
Reci Gde Je Lova
Mali Policajci
Sklopi Oci Mesece
Ponekad Seti Se

1989 - Suze I Smeh (Sa Maxom) (Singl)
Suze I Smeh

2014 - San Je Jak '82-88'
San Je Jak
Pozovi Me
Piromanija
Spiritus (Album Verzija)
Nebo Je Jos Plavo Zbog Tebe
Dama Sa Severa
Amerika
Osvojicu Svet
Bomba U Grudima
Sklopi Oci, Mesece
Crna Sestra
Spiritus (Singl Verzija)
_________________________________________________
Jakarta - Diskografija (1983-2014)
_________________________________________________

   
_________________________________________________

Category: Rock | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1073 | Comments: 2 | Tags: Jakarta | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
2 Vladimir Kruska  
0
Dajte neki link da poskidamo ove sjajne bendove; Džakartu, Bou, Haustor...

1 davorinlescan  
0
Molim za pomoć,postoji li mogućnost da skinem ovu kompilaciju.Hvala unapred

Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 9:32 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login