Tuesday, 11.19.2019, 12:39 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Punk

Miki Pirs - Diskografija (2008-2013)

_____________________________________
Miki Pirs - Diskografija (2008-2013)
_____________________________________
2008 - Hau Kul Iz Det!
2010 - Samo Budale I Konji
2013 - Miki Pirs

_____________________________________
2008 - Hau Kul Iz Det!
Troteri
Plata
Guraj
Partizan
Zidarsko
Miki Pirs
Marfijev Zakon
Ar Haus
Otisla Si
Vinjak I Kisela
Sljakanje
Dojche Filmishe Kunst
Alo, Mala!
Sloba Micic
Britni Spirs

2010 - Samo Budale I Konji
Dzeni From D Blok
Srusice Nam Sve Kafane
Reciklaza Bojs
Crass Je Mrtav
Sve Te Sjajne Godine
Alkoholni Demon A.K.A. Drencina Pesma
Losa Sreca
Jebacina, Pesovanija I Tuga Moj Burazere
Dojce Filmise Kunst 2
Alkohola Napij Se
Rispa Hilton
Ajde Sviraj Vise Bre

2013 - Miki Pirs
Intro
Slusaj Miki Pirs
Jamajka
Japi
Ilona
Miki Pirs Stajl
Vikend Sa Bambijem
Budzu Banton
Britni I Ja
Drinking Vit Miki Pirs
Mati Nikenen
Siks Pek
Masinica
Gonads
Zoga Bonito
Magare
Smak Sveta
_____________________________________
Miki Pirs - Diskografija (2008-2013)
_____________________________________
        
_____________________________________

Category: Punk | Added by: Zukas (01.09.2015)
Views: 491 | Tags: Miki Pirs | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 12:39 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login