Tuesday, 11.19.2019, 1:10 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Punk

Direktori - Diskografija (1992-2006)

_____________________________________
Direktori - Diskografija (1992-2006)
_____________________________________
1992 - Cisticete Ulice
1994 - Lesli Se Vraca Kuci
1996 - Singlovi
1999 - Cisticete Ulice-Lesli Se Vraca Kuci
2000 - Evo Vam Ga
2006 - Ua!

_____________________________________
1992 - Cisticete Ulice
Cisticete Ulice
Ide Voz
Njoj
Umoran I Nikakav
Bando Crvena
Ko Je Svetski Sampion Duda
Bas Me Briga
Direktori
Burek I Jogurt
Piteri Su Mrtvi
Mrzim Hajduk

1994 - Lesli Se Vraca Kuci
Direktorsko Kolo Smuti Pa Prospi
Zivotinjska Farma
Nesrecan Slucaj
Nisam Tu Kucaj,Lupaj
Bedak
Ovisnik
Sham 69
Doktor Za Rokenrol
Ska 2
Volimo Pivo
Bomba
Na Salteru
Prodali Smo Se
Otac Nacije
Strajk
Roboti Od Krvi I Mesa
Skinhedi Skankuju
Fajront

1996 - Singlovi
Skinhedsi Skankuju
Old Mcdonald
Roboti Od Krvi I Mesa
Mi Volimo Pivo

1999 - Cisticete Ulice-Lesli Se Vraca Kuci
Cisticete Ulice
Ide Voz
Njoj
Umoran I Nikakav
Bando Crvena
Duda (Ko Je Svetski Sampion)
Bas Me Briga
Direktori
Burek I Jogurt
Piteri Su Mrtvi
Mrzim Hajduk
Direktorsko Kolo (Smuti Pa Prospi)
Zivotinjska Farma
Nesrecan Slucaj
Nisam Tu (Kucaj, Lupaj)
Bedak
Ovisnik
Sham 69
Doktor Za Rokenrol
Ska 2
Volimo Pivo
Bomba
Na Salteru
Prodali Smo Se
Otac Nacije
Strajk
Roboti Od Krvi I Mesa
Skinhedi Skankuju
Fajront

2000 - Evo Vam Ga
Vi Ste Budale
Vecni Oganj
Bez Promena
Dobro Nam Dos'o Direktore Nas
Novogodisnja Noc
Tora
Jedite Govna
Evo Vam Ga
Gusteri Iz Smor Grada
Gladusi
Peske U 21. Vek
Ko Te Tovari Sad
Havarija
Nas Brat
Sima (Covek Koji Je Previse Srao)
P.D.

2006 - Ua!
Ua Direktori!
Ups, Ops, Vops
Kako To Mislite
Vitez Propustenih Prilika
Niko Nije Kriv
Gde To
Pod Sljivama
Ljubazni Ubica
Lova
Mr D.J. Trt
Dajte Nam Glas!
Alarm
Prolece
Kraljevina Srbija
Kako To Mislite Disko
_____________________________________
Direktori - Diskografija (1992-2006)
_____________________________________
     
_____________________________________

Category: Punk | Added by: Zukas (12.13.2014)
Views: 1409 | Comments: 2 | Tags: Direktori | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0 Spam
2 nnnikolajevic  
TO JE TO.

0 Spam
1 aca72  
Postoavnje za sve sto radis. HVALA

Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 1:10 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login