Tuesday, 11.19.2019, 12:57 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

Zeljko Joksimovic - Diskografija (2000-2011)

Zeljko Joksimovic - Diskografija (2000-2011) 1.Deo - 2.Deo
________________________________________
2000 - I
2001 - Koncert (Sava Centar) CD1
2001 - Koncert (Sava Centar) CD2
2001 - Rintam
2002 - III
2003 - The Best Of
2004 - Lane Moje (Singl)
2004 - Ledja O Ledja (Singl)
2005 - I Live My Life For You (Tamee Harrison)
2005 - IV
2006 - Sarajevo, Zetra CD 1
2006 - Sarajevo, Zetra CD 2
2006 - Zeljko Joksimovic & Ad Hoc Orchestra (Live)
2007 - The Platinum Collection
2008 - Beogradska Arena Live '07
2009 - Ljubavi
2010 - Live Collection
2010 - Ultimate Collection
2011 - Najlepse Balade
2011 - Od Srca Na Dar

________________________________________
Zeljko Joksimovic - Diskografija (2000-2006) 1.Deo

________________________________________
2000 - I
7 Godina
Amajlija
Habanera
Pesma Sirena
Samo Ti
Nedam Nikom Da Te Dira
Jos Ne Svice Rujna Zora
9 Dana

2001 - Koncert (Sava Centar) CD1
Rintam
Nema Tebi Doveka
Gadura
Dukati
Amajlija
Samo Ti
Vreteno
Pesma Sirena
Sinoc Sam Pola Kafane Popio
Da Je Srece Bilo
Ako Ima Boga
Djurdjevdan

2001 - Koncert (Sava Centar) CD2
Jorgovani (Sa Vesnom Zmijanac)
Sedam Godina
Devet Dana
Habanera
Kosa Necesljana
Sta Ce Meni Vise Od Toga (Sa Harisom Dzinovicem)
Ne Dam Nikom Da Te Dira
Petak Na Subotu
Vreteno
Balada

2001 - Rintam
Rintam
Nema Tebi Doveka
Gadura
Dukati
Petak Na Subotu
Kosa Necesljana
Balada
Vreteno
Sta Ce Meni Vise Od Toga

2002 - III
K'o Da Ne Postojim
Karavan
Drska Zeno Plava
Najmoje
Tanana
Varnice
Hej, Ljubavi Stara
Zaboravljas
Jesi Li Me Volela

2003 - The Best Of
Sta Ce Meni Vise Od Toga
7 Godina
Vreteno
Karavan
Amajlija
Drska Zeno Plava
Gadura
Nema Tebi Doveka
Varnice
Petak Na Subotu
9 Dana
Samo Ti
Tanana
K'o Da Ne Postojim
Dukati
Habanera
Balada
Zaboravljas

2004 - Lane Moje (Singl)
Lane Moje
Lane Moje-Goodbye (English)
Lane Moje (Instrumental)
Lane Moje (Eastern Remix)
Lane Moje (Trancefusion)

2004 - Ledja O Ledja (Singl)
Ledja O Ledja
Ledja O Ledja (Unplugged)
Ledja O Ledja (Instrumental)

2005 - I Live My Life For You (Tamee Harrison)
I Live My Life For You (Radio Edit)
L' Amore Che Mi Dai Italia
I Live My Life For You (Eastern Mix)
I Live My Life For You (Remix)

2005 - IV
Ima Nesto U Tom Sto Me Neces
Milo Za Drago
Michelle
Mila Moja
Crnokosa
Zovi Me
Ne Treba Ti Neko Kao Ja
Lutko Moja
Lud I Ponosan
Idi Na Put (Jamais)

2006 - Sarajevo, Zetra CD 1
Lutko Moja
Michelle
Rintam
Nema Tebi Doveka
Drska Zeno Plava
Karavan
Vreteno
Ledja O Ledja
Ne Treba Ti Covek Kao Ja (Gost Jelena Tomasevic)
Jare Moje (Jelena Tomasevic)
Jutro (Jelena Tomasevic)
Habanera
Lud I Ponosan
Crnokosa
Lane Moje (Gosti Hari Varesanovic & Halid Beslic)
Poletjela Golubica (Hari Varesanovic & Halid Beslic)
Ja Ne Pijem (Gost Hari Varesanovic)
Sta Ce Meni Vise Od Toga (Gost Hari Varesanovic

2006 - Sarajevo, Zetra CD 2
Lejla (Gost Hari Varesanovic)
Varnice
Hej Ljubavi Stara
Kosa Necesljana
Samo Ti
Jesi Li Me Volela
Mila Moja
Amajlija
Najmoje
9 Dana
Tanana
Supermen (Gost Dino Merlin)
Zaboravljas
Ima Nesto U Tom Sto Me Neces
Zovi Me
Petak Na Subotu
Balada (Gost Enis Beslagic)
Lane Moje (Bis)
________________________________________
Zeljko Joksimovic - Diskografija (2000-2006) 1.Deo
________________________________________

    
________________________________________
Zeljko Joksimovic - Diskografija (2006-2011) 2.Deo

________________________________________
2006 - Zeljko Joksimovic & Ad Hoc Orchestra (Live)
Ajde Jano
Da Zna Zora
Jovano Jovanke
Moj Golube
Nesanica
Ruse Kose Curo Imas
Zvezda Tera Meseca

2007 - The Platinum Collection
Nije Do Mene
Devojka
Lane Moje
Supermen
Ledja O Ledja
Dukati
Najmoje
Idi Na Put
Habanera
Michelle
Lutko Moja
Istina
Pesma Sirena
Balada
Brate Moj (K'o Da Ne Postojim)
Zaboravljas
Zavrsna Pesma
Nedam Nikom Da Te Dira

2008 - Beogradska Arena Live '07
Devojka
Zovi Me
Mila Moja
Michelle
Lutko Moja
Nije Do Mene
Istina
Crnokosa
Lane Moje
Ledja O Ledja
Supermen
Varnice
9 Dana
Habanera
Lud I Ponosan
Zaboravljas
Ima Nesto U Tom Sto Me Neces
Ono Nase Sto Nekad Bejase

2009 - Ljubavi
Ljubavi
Zena Za Sva Vremena
Draga
Stihija
Sto Moras Da Znas
Nepoznat Broj
Tebi Se Dive
Pola Srca
Dajem Rec
Idu Dani...

2010 - Live Collection
Devojka
Zovi Me
Mila Moja
Michelle
Lutko Moja
Nije Do Mene
Istina
Crnokosa
Lane Moje
Ledja O Ledja
Supermen
Varnice
9 Dana
Habanera
Lud I Ponosan
Zaboravljas
Ima Nesta U Tom Sto Me Neces

2010 - Ultimate Collection
Dodji Sutra
Libero [Feat. Miligram]
Ljubavi
Devojka
Nije Do Mene
Zena Za Sva Vremena
Lane Moje
Draga
Ledja O Ledja
Supermen [Feat. Dino Merlin]
Nepoznat Broj
Michelle
Habanera
Najmoje
Lutko Moja
Dukati
Zaboravljas
Brate Moj

2011 - Najlepse Balade
Ljubavi
Lane Moje
Ledja O Ledja
Supermen (Feat Dino Merlin)
Ima Nesto U Tom Sto Me Neces
Milo Za Drago
Michelle
Lutko Moja
Zaboravljas
Draga
Stihija
Sto Moras Da Znas
Habanera
Dukati
Brate Moj
Mila Moja
Lud I Ponosan
Balada
Tebi Se Dive

2011 - Od Srca Na Dar
Stihija
Lutko Moja
Zena Za Sva Vremena
Libero
Supermen
Sto Moras Da Znas
Ljubavi
Devojka
Michaele
Ledja O Ledja
Lane Moje
Nesanica
Ivkova Slava
________________________________________
Zeljko Joksimovic - Diskografija (2006-2011) 2.Deo
________________________________________

    
________________________________________

Category: Pop | Added by: Zukas (12.19.2014)
Views: 2180 | Tags: Zeljko Joksimovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 12:57 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login