Tuesday, 11.19.2019, 1:20 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

Seid Memic Vajta - Diskografija (1977-2010)

Seid Memic Vajta - Diskografija (1977-2010) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
__________________________________________
1977 - Narode, Narode (Singl)
1978 - Budi Dobra Do Oktobra (Singl)
1978 - Samo Jednom Srce Voli [Singl)
1979 - Balada O Ravnici (Singl)
1979 - Prevari Me Srce Moje (Singl)
1979 - Zlatna Ribica
1980 - Vajta 2
1981 - Leila (Singl)
1981 - Leyla (Singl)
1981 - Mornareva Pjesma (Singl)
1981 - Seid Memic Vajta I Teska Industrija
1981 - Vajta 3
1982 - Ne Zaboravi Me (Singl)
1982 - Pjesme Za Djecu
1982 - Tebi Pjevam
1982 - Veliki Uspesi - Vajta 4
1982 - Zagreb Fest
1982 - Vajta Fest
1984 - Kad Bulbuli Pjevaju
1985 - Opatija
1985 - Vajta '85
1986 - Fazoni I Fore
1986 - Mesam
1987 - Vajta '87
1988 - Mesam
1988 - Vajta '88
1991 - Kupi Mi, Tajo, Harmoniku
1994 - Najveci Hitovi
1996 - Od Kulina-Bana Do Vajtinih Dana
1999 - Festival Forte
2002 - Karavan (Izvorne Pesme 1975-1976)
2005 - Budva
2006 - Album No 1 (Vajta & Scandal Music Orchestra)
2008 - Ultimate Collection (Vajta I Teska Industrija) CD 1
2008 - Ultimate Collection (Vajta I Teska Industrija) CD 2
2010 - Zadar

__________________________________________
Seid Memic Vajta - Diskografija (1977-1982) 1.Deo
__________________________________________
1977 - Narode, Narode (Singl)
Narode, Narode
Ratar
 
1978 - Budi Dobra Do Oktobra (Singl)
Budi Dobra Do Oktobra
Ne, Ne, Ne
 
1978 - Samo Jednom Srce Voli (Singl)
Samo Jednom Srce Voli
Vjeruj Mi
 
1979 - Balada O Ravnici (Singl)
Balada O Ravnici
 
1979 - Prevari Me Srce Moje (Singl)
Prevari Me Srce Moje
Igraj, Igraj
 
1979 - Zlatna Ribica
Zlatna Ribica
Princ Iz Bajke
Prevari Me Srce Moje
Ne Ocekuj Da Te Iko Razumije
Prica
Igraj Igraj
Cimciraste Samsare
Razglednice
Dobro Se Osjecam
Pjesma Sarajevu
 
1980 - Vajta 2
Ne Moze To Tako
Bilo Mi Je Lijepo S Tobom
Samo Ona Zna
Mamin Savjet
Samoca
Ponocni Valcer
Zaboravit Cu Te
Majevicki Nokturno
 
1981 - Leila (Singl)
Leila
Covjek Bez Problema
 
1981 - Leyla (Singl)
Leyla (English)
 
1981 - Mornareva Pjesma (Singl)
Mornareva Pjesma
Mudrac
 
1981 - Seid Memic Vajta I Teska Industrija
Kolika Je Jahorina Planina
Karavan
Dijanin San
Stap
Kovaci Srece
Zivot Je Maskenbal
Kadija
Od Olova Do Trnova
Sta Je Rekla Ana
U.F.O.
 
1981 - Vajta 3
Leila
Covjek Bez Problema
Poslednje Pismo
Ne Zaboravi Me
Foto Model
Mudrac
Mala Garava
Noc Samo Vas
 
1982 - Ne Zaboravi Me (Singl)
Ne Zaboravi Me
Nasa Pisma
 
1982 - Pjesme Za Djecu
Selo
Majstori, Majstori
 
1982 - Tebi Pjevam
Interkontinental
Problemi
Cikita
Ako Budes Dobra
Marijana
Nismo Mi Jedno Za Drugo
Ko Je Kriv Za Ljubav
Pamtis Samo Zlo
 
1982 - Veliki Uspesi - Vajta 4
Samo Jednom Srce Voli
Zlatna Ribica
Budi Dobra Do Oktobra
Ne Ocekuj Da Te Iko Razumije
Leila
Razglednice
Samoca
Bilo Mi Je Lijepo S Tobom
Mornareva Pjesma
Ne Moze To Tako
Foto Model
Zaboravit Cu Te
Covjek Bez Problema
Prevari Me Srce Moje
 
1982 - Zagreb Fest
Marijana
__________________________________________
Seid Memic Vajta - Diskografija (1977-1982) 1.Deo
__________________________________________
      
__________________________________________
Seid Memic Vajta - Diskografija (1982-1994) 2.Deo

__________________________________________
1982 - Vajta Fest
Nasa Pisma (Vas Slager Sezone '82)
Samo Jednom Srce Voli (Vas Slager Sezone '78)
Prevari Me Srce Moje (Vas Slager Sezone '80)
Covjek Bez Problema (Vas Slager Sezone '81)
Ne Zaboravi Me (Pjesma Evrovizije '82)
Leila (Pjesma Evrovizije '81)
Ne Daj Se (Djzm Opatija '82)
Mornareva Pjesma (Split '81)
 
1984 - Kad Bulbuli Pjevaju
Kad Bulbuli Pjevaju
Ne Zna Niko Kao Ti
Uciteljica
Budimo Realni Oko
Rastanak
Ravno Mi Do Mora
Valentina
Maksimir
Sjetim Se Bosne
 
1985 - Opatija
Labudovi Moji
 
1985 - Vajta '85
Azra
Nezenja
Vajtino Kolo
Rijec Po Rijec
Vozdra Coek
Grijesio Sam
Rode Moj
Ne Moli Se Vise
 
1986 - Fazoni I Fore
Cuskija
Pesma O Crnoj Zemlji
Grk U Zatvoru
 
1986 - Mesam
Zasto Te Mama Pusta Samu
 
1987 - Vajta '87
Napit' Cu Se Ove Veceri
Reci Svima Moje Ime
Opusti Se
Tanak Led
Metkovic
Odlazim
Stretne Ljubavi Ne Postoje
Zagonetka
 
1988 - Mesam
Palim Se Na Sving
 
1988 - Vajta '88
Nevjera
Pijani Kreveti
Kesteni
Zaklela Se Zamlja Raju
Kikiriki
Vjerovali Si
Ide Maca Do Tebe
Mostar
 
1991 - Kupi Mi, Tajo, Harmoniku
Kupi Mi, Tajo, Harmoniku
Kad Ti Suza Ponestane
Mokra Stopala
Ako Nocas Ne Dodjem
Vera
Bahrijin Rap
Anita
Poslije Puta
 
1994 - Najveci Hitovi
Interkontinental
Prevari Me Srce Moje
Metkovici
Budi Dobra Do Oktobra
Zlatna Ribica
Ne Moze To Tako
Kad Bulbuli Pjevaju
Nevjera
Leila
Ne Ocekuj Da Te Iko Razumije
Ako Budes Dobra
Sjetim Se Bosne
Samo Jednom Srce Voli
Mornareva Pjesma
Bilo Mi Je Lijepo S Tobom
Pijani Kreveti
Foto Model
Covjek Bez Problema
Zaboravit Cu Te
Zaklela Se Zemlja Raju
__________________________________________
Seid Memic Vajta - Diskografija (1982-1994) 2.Deo
__________________________________________
      
__________________________________________
Seid Memic Vajta - Diskografija (1996-2010) 3.Deo
__________________________________________
1996 - Od Kulina-Bana Do Vajtinih Dana
Necu Vise Iz Te Case
Vozdra Co'jek
Sjecanje Na Jozu Penavu
Aj, Kolika Je Jahorina Planina
Bosanska
Poslednji Pozdrav Jaranu
Sjetim Se Bosne
Kulin-Ban
 
1999 - Festival Forte
Kuku-Ruku-Ku
 
2002 - Karavan (Izvorne Pesme 1975-1976)
Karavan
U.F.O.
Kolika Je Jahorina Planina
Kadija
Sta Je Rekla Ana
Kovaci Srece
Dijanin San
Koncert Trocinski
Zivot Je Maskembal
Stap
Nasem Putu Nema Kraja
Bijeg
Nepoznata Pjesma
Ho Ruk
Zivot
 
2005 - Budva
Crnogorka (Makadam)
 
2006 - Album No 1 (Vajta & Scandal Music Orchestra)
Ne Moze To Tako
Azra
Zlatna Ribica
Bilo Mi Je Lijepo S Tobom
Lejla
Kad Bulbuli Pjevaju
Foto Modeli
Vozdra Coek
Mornareva Pjesma
Bosanska
 
2008 - Ultimate Collection (Vajta I Teska Industrija) CD 1
Karavan
U.F.O.
Kolika Je Jahorina Planina
Sta Je Rekla Ana
Dijanin San
Bijeg
Ho-Ruk
Koncert Trocinski
Zivot
Zivot Je Maskenbal
Nikola Tesla
Odlazi Teska Industrija
Mare I Marko
Ti Si Mi Bila Naj, Naj
Nas Dvoje
Bokser I Balerina
Jahorina (Remix 32 Godine Poslije)
 
2008 - Ultimate Collection (Vajta I Teska Industrija) CD 2
Samo Jednom Srce Voli
Budi Dobra Do Oktobra
Zlatna Ribica
Prevari Me Srce
Prica
Ne Moze To Tako
Bilo Mi Je Lijepo S Tobom
Leila
Mornareva Pjesma
Covjek Bez Adrese
Foto-Model
Interkontinental
Marijana
Kad Bulbuli Pjevaju
Sjetim Se Bosne
Labudovi Moji
Azra
Vozdra Co'ek
Zasto Te Mama Pusta Samu
Metkovic
Palim Se Na Swing
 
2010 - Zadar
Gdje, Gdje God Da Podjem
__________________________________________
Seid Memic Vajta - Diskografija (1996-2010) 3.Deo
__________________________________________
      
__________________________________________

Category: Pop | Added by: Zukas (12.19.2014)
Views: 2181 | Tags: Seid Memic Vajta | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 1:20 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login