Tuesday, 11.19.2019, 1:50 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

Sandi Cenov - Diskografija (1990-2012)

______________________________________________
Sandi Cenov - Diskografija (1990-2012) 1.Deo - 2.Deo
______________________________________________
1990 - LP
1993 - Ljubav Za Sve
1994 - U Tvojim Mislima
1995 - Neka Trese, Neka Udara
1997 - Unplugged
1998 - Neke Pjesme Ljubavne
2000 - Navike
2001 - Sve Je Tu
2004 - Popravi Mi Dan
2007 - Sandiland
2010 - Sve Sto Imam (Best Of)
2012 - Remixi
2012 - To Je To

______________________________________________

Sandi Cenov - Diskografija (1990-2000) 1.Deo


______________________________________________
1990 - LP
Cokolada
Daj, Daj, Daj
Debeljuca
Valentina
Zasto Sam Plakao Nocas
Telefon
Tulum
Kome Zvona Zvone
Viki
Dija, Dija

1993 - Ljubav Za Sve
Nebo
Ljubav Za Sve (Feat. E.T.)
Svaku Noc, Kad Si Sam
We All Need Love

1994 - U Tvojim Mislima
U Tvojim Mislima
Kad Srce Kaze Da
Molitva Za Tebe
Kad Ostanes Sam
Pijana
Nikad Ne
Nebo
Ni Na Sjever, Ni Na Jug

1995 - Neka Trese, Neka Udara
Zena Budi Mi Ti
Jako Dobar Dan
Glava Boli
Lice
A Kad Dodje Proljece
Ljubi, Ne Diraj
Ostani S Njim
Propalo Je Sve
Malena
Ako Boga Znas

1997 - Unplugged
Vrijeme Novih Ljubavi
Ni Na Sjever, Ni Na Jug
Kad Ostanes Sam
Zadnji Romantik
Ako Boga Znas
Propalo Je Sve
Kao Nekada
Svaku Noc Kad Si Sam (Bivse Djevojke)
Molitva Za Tebe
Zena Budi Mi Ti
Nebo
A Kad Dodje Proljece (Ft. Gazde)

1998 - Neke Pjesme Ljubavne
Neka Zaborave Me Svi
Pjevaj Sve
Nije To Strah
Sunce Moje To Si Ti
Kuhinja
Malena
Tebe
Nema Sto Izgubiti
Lud Sam Za Tobom
Vrijeme Novih Ljubavi
Kljuc U Bravi
Zadnji Romantik
Malena (Instrumental)

2000 - Navike
Rano Je Za Kraj
Ne Diraj Mi Navike
Prava Priea
Sada Nakon Svega
Ako Me Ne Volis
Zima U Sarajevu
Zasto Se Ljudi Rastaju
Do Tebe Mi Nema
Zbog Jedne Lane
Reci Joj
E Da Mi Je
______________________________________________
Sandi Cenov - Diskografija (1990-2000) 1.Deo
______________________________________________
        
______________________________________________

Sandi Cenov - Diskografija (2001-2012) 2.Deo


______________________________________________
2001 - Sve Je Tu
Ipak Nazvat Cu Ja
Ajme!
Nikol
Gdje Si Bila Do Sad
Barbike
Doris Je Vozila Mini Moris
Hvala Ti
Mi Vodimo Ljubav
Sve Je Tu
Mami Za Rodjendan

2004 - Popravi Mi Dan
Popravi Mi Dan
Branka
Ajde, Idi
Svaku Tvoju Tajnu Znam
Naucila Si Me
1 Na 1
Zestok Momak
Sve Sto Imam
Kao Nekada
Za Mene Rodjena

2007 - Sandiland
Nemirna (Biti Lud)
Marija
Kako Cu Zivjeti Bez Nje (Ft. Leo)
To Si Htjela
Tamnica
Moja Ruza
Kad Mi Nije Sudjeno
Dovoljno Dobar
Ja Ne Znam Kako
Stranac
Sve Je Ona Meni (Hold On Rmx By Dj Pucko)
Branka (Club 2007 Rmx By Dj Pucko)

2010 - Sve Sto Imam (Best Of)
Sve Sto Imam
Malena
Marija
Zbog Jedne Lane
Zena Budi Mi Ti
Branka
To Si Htjela
Pjevaj Sve
Ja Ne Znam Kako
E, Da Mi Je
Presuti (Pijana Budalo)

2012 - Remixi
Vrijeme Novih Ljubavi (D.J. Mascho Remix)
Malena (Club Mix)
Covjek Bez Imena (Luca Del Mar Remix)
U Tvojim Mislima (D@D 2005 Remix)
Nebo (D.J. Strato Remix)
To Je To (D.J. Deni Extended Mix)
Nemirna (Dj Crny Remix)
Daj Mi Vina (D.J. Pucko Remix)
Malena (D.J. Crny Rmx 2010)
Da Je Srece Bilo (D.J. Pucko Remix)
Majko Stara (D.J. Pucko Remix)
Covjek Bez Imena Feat. D.J. Pucko (Club Remix)

2012 - To Je To
To Je To
Za Nas Ljude Izgubljene
Jelo, Jelena
Stoljeca Ne Menjaju Ljude
Vecera S Doruckom
Ja Nisam Tu
Da Mogu Biti Njen
Covjek Bez Imena
Gotovo Je S Nama
I Staro I Novo (Bonus)
Jelo, Jelena (Unplugged Symphonic)
______________________________________________
Sandi Cenov - Diskografija (2001-2012) 2.Deo
______________________________________________
        
______________________________________________

Category: Pop | Added by: Zukas (01.09.2015)
Views: 1212 | Tags: Sandi Cenov | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 1:50 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login