Friday, 01.27.2023, 9:13 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

Rani Mraz (Zetva) - Diskografija (1977-1981)

_________________________________________________
Rani Mraz (Zetva) - Diskografija (1977-1981)
_________________________________________________
1977 - U Razdeljak Te Ljubim (Singl) (Zetva)
1978 - Gospojice Al' Ste Sik (Singl) (Zetva)
1978 - Kristifore Crni Sine ... (Singl)
1978 - Ljubio Sam Snasu Na Salasu
1978 - Oprosti Mi Katrin (Singl)
1978 - Racunajte Na Nas (Singl)
1978 - Vreme Zetve (Zetva)
1979 - Lagana Stvar (Singl)
1979 - Mojoj Mami Umesto Maturske Slike U Izlogu
1979 - Panonski Mornar (Singl)
1980 - Marina (Singl)
1980 - Odlazi Cirkus
1980 - Panonski Mornar (Reizdanje 1992)
1981 - Tri Puta Sam Video Tita (Singl)

_________________________________________________
1977 - U Razdeljak Te Ljubim (Singl) (Zetva)
U Razdeljak Te Ljubim
Srce Mi Je Kao Ratar

1978 - Gospojice Al' Ste Sik (Singl) (Zetva)
Gospojice Al' Ste Sik
Tajna

1978 - Kristifore Crni Sine ... (Singl)
Kristifore Crni Sine...
Moja Prva Ljubav

1978 - Ljubio Sam Snasu Na Salasu
Ljubio Sam Snasu Na Salasu
Oprosti Mi Katrin
Prva Ljubav
Kristifore,Crni Sine
Zivot Je More
Racunajte Na Nas

1978 - Oprosti Mi Katrin (Singl)
Oprosti Mi Katrin
Zivot Je More

1978 - Racunajte Na Nas (Singl)
Racunajte Na Nas
Strasan Zulj

1978 - Vreme Zetve (Zetva)
Virsle Sa Senfom
Rastanak
Uzecu Ti Meru
Sta Radis Nedeljom
Zasto Su Taste Tako Bez Maste
Slucaj Zalutalog Metka
San
Nazovi To Kako Hoces
Pank Paor
Svako Sutra Bice Zetva
Rekoplovac
Takve Neke Lutke

1979 - Lagana Stvar (Singl)
Lagana Stvar
Hej,Haj Bas Nas Briga
Prvi Januar (Popodne)

1979 - Mojoj Mami Umesto Maturske Slike U Izlogu
Uvod
Sve Je Dobro,Kad Se Dobro Svrsi
Drago Mi Je Zbog Mog Starog
Jedan Sasa Iz Voza
Uticaj Rodjaka Na Moj Zivotni Put
Mnogo Mi Znaci To
Neki Novi Klinci
Stara Pesma
Moj Frend Ima Rock And Roll Band
Brakolomac
Prodaje Se Prijatelj
Zavrsni Deo

1979 - Panonski Mornar (Singl)
Panonski Mornar
Moja Draga Sad Je U Japanu

1980 - Marina (Singl)
Marina
Pile Moje,Pace Moje Malo

1980 - Odlazi Cirkus
Prica O Vasi Ladackom
Jos Jedna Gorka Pesma
Nisam Bio Ja Za Nju
Menuet
Zivot Je More
Pa Dobro Gde Si Ti
Mirka
O,Kako Tuznih Ljubavi Ima
Ostaje Mi To Sto Se Volimo
Odlazi Cirkus

1980 - Panonski Mornar (Reizdanje 1992)
Panonski Mornar
Marina
Neki Novi Klinci
Prvi Januar
Hej,Haj Bas Nas Brige
Moja Draga Sad Je U Japanu
Lagana Stvar
Pile Moje,Pace Moje Malo

1981 - Tri Puta Sam Video Tita (Singl)
Tri Put Sam Video Tita
Tri Put Sam Video Tita (Instrumental)
_________________________________________________
Rani Mraz (Zetva) - Diskografija (1977-1981)
_________________________________________________

   
_________________________________________________

Category: Pop | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1464 | Tags: Zetva, Rani Mraz | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 9:13 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login