Tuesday, 11.19.2019, 12:59 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

One I Oni - Diskografija (1971-1975)


______________________________________________
One I Oni - Diskografija (1971-1975)
______________________________________________
1971 - Sto Je Babi Milo (Singl)
1972 - Azdaja Svom Cedu Tepa (EP)
1972 - Hej Curo Medena (Singl)
1972 - More I Mornari (Singl)
1972 - Sta Da Cinim Kad Sam Furest (Singl)
1975 - Glasovi Jugoslavije

______________________________________________
1971 - Sto Je Babi Milo (Singl)
Sto Je Babi Milo
Daleko Je Zavicaj
 
1972 - Azdaja Svom Cedu Tepa (EP)
Azdaja Svom Cedu Tepa
Tuzica Jednog Zmaja
Zurkata Na Akrepite
Secanje Na Aspidu Kosanu
 
1972 - Hej Curo Medena (Singl)
Hej Curo Medena
Ponocna Patrola
 
1972 - More I Mornari (Singl)
More I Mornari
Kazi Mi, Kazi
 
1972 - Sta Da Cinim Kad Sam Furest (Singl)
Sta Da Cinim Kad Sam Furest
Ja Mogu Kcerka Vama Biti
 
1975 - Glasovi Jugoslavije
Anita
Sano Duso
Love Story
Beep Beep Beep
Speak Softly Love
Kako Da Ti Kazem
Tvoje Mlado Tijelo
Put Za Amarilo
Killing Me Softly With His Song
Ljubavne Cari
Old Style Music
Na, Na, Na, Na
Franka, Franka
Pevaj
Tuzna Je Anuska
Dancin' In The Moonlight
Plava Muzika
Cabaret
Potpuri Jugoslovenskih Narodnih Pesama
______________________________________________
One I Oni - Diskografija (1971-1975)
______________________________________________
        
______________________________________________

Category: Pop | Added by: Zukas (10.28.2014)
Views: 990 | Comments: 1 | Tags: One I Oni | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0 Spam
1 Zile  
Drugarska preporuka:

Buduci da je vecina linkova istekla, toplo preporucujem sajt:
mega.co.nz
Prilikom registracije, dobijate 50GB prostora i ne brisu linkove. Srecno u daljem radu bloga!

Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 12:59 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login