Tuesday, 11.19.2019, 1:57 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

Neda Ukraden - Diskografija (1969-2013)

______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1969-2013)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo - 5.Deo - 6.Deo - 7.Deo

______________________________________________________
1969 - Sve Sto Moje Srce Zna (Singl)
1969 - Vas Slager Sezone '69 (Ploca Br. 3) (EP)
1973 - Je l' To Taj (Singl)
1974 - Mlada Majka (Singl)
1975 - Ljubav Je Kad Bagrem Procvjeta (Zajamking) (Singl)
1975 - Novi Robinzoni (Singl)
1975 - Pjesma Marsalu Titu (Singl)
1975 - Srce U Srcu (LP)
1975 - Srce U Srcu (Singl)
1975 - Sto Si Nano Udala Me Rano (Singl)
1976 - Ej Da Mi Je Naci (Singl)
1976 - Ja I Ti (Singl)
1976 - Ja Jos Pamtim Samo Tvoje Ime (Singl)
1976 - Ko Me To Od Nekud Doziva
1977 - Gorom I Dolom (Singl)
1977 - Ne Dam Ga, Ne Dam (Singl)
1977 - Nedine Najljepse Pjesme
1977 - Pesme Titu (Singl)
1977 - Pozuri Mi Dragane (Singl)
1978 - Hajde Bolan Ne Luduj (Singl)
1978 - Pisma Ljubavi (Singl)
1978 - Vjeruj Mi, Duso Moja (Singl)
1979 - Jos Te Volim (Singl)
1979 - Neda
1979 - Sto Si Blize Meni (Singl)
1981 - Cuje Se Glas
1981 - Ozenjen Je (Singl)
1981 - Umire Ljeto (Singl)
1982 - Ne Budi Me Nocas (Singl)
1982 - To Mora Da Je Ljubav
1983 - Dovidenja, Zaboravi Me (Singl)
1984 - Oci Tvoje Govore
1985 - Hocu Tebe
1986 - Neda 10 Hitova
1986 - Saj, Saj
1987 - Doslo Doba Da Se Rastajemo
1988 - Ponoc Je
1988 - Posluzi Nas, Sreco
1989 - Dobro Dosli
1990 - Poslije Nas
1990 - Hitovi
1992 - Nek' Zivi Muzika
1993 - Neda
1995 - Izmedju Ljubavi I Mrznje
1996 - Ljubavi Zedna
1999 - Balade
2001 - Nova Neda
2002 - Zivot Sam Promjenila
2004 - Ljubomora
2004 - Za Sva Vremena
2006 - Oduzi Mi Se Poljupcima
2008 - The Best Of Neda
2008 - Pop Zvijezde Zauvijek
2009 - The Platinum Collection
2009 - Da Se Nadjemo Na Pola Puta
2009 - The Best Of
2010 - Festivali (1978 - 2010)
2010 - Radujte Se Prijatelji
2012 - Biti Svoja
2013 - Dobro Dosli Sampioni (Singl)

______________________________________________________

Neda Ukraden - Diskografija (1969-2009) 1.Deo
______________________________________________________
1969 - Sve Sto Moje Srce Zna (Singl)
Sve Sto Moje Srce Zna
Ako Me Trebas

1969 - Vas Slager Sezone '69 (Ploca Br. 3) (EP)
Sabina Varesanovis I Kemal Monteno - Sve Se Krece Oko Tebe
Bojan Kodric - Crveno Svjetlo
Kise
Ana Stefok - Reci Mi

1973 - Je l' To Taj (Singl)
Je L' To Taj
Tri Djevojke

1974 - Mlada Majka (Singl)
Mlada Majka
Cudno Cudo

1975 - Ljubav Je Kad Bagrem Procvjeta (Zajamking) (Singl)
Ljubav Je Bagrem Kad Procvjeta
To Smo Mi

1975 - Novi Robinzoni (Singl)
Novi Robinzoni
Do Poslednje Kapi Zivota

1975 - Pjesma Marsalu Titu (Singl)
Pjesma Marsalu Titu
A. V. N. O. J. (Kamen Na Kamen)

1975 - Srce U Srcu (LP)
U Mom Kraju
Lelija
Zemlja Nek' Se Krece
Zemljina Teza
Srce U Srcu
Selo Maleno
Je L' To Taj
Tri Me Momka Prosila
Mila Majko
Suncokret
Mezarje
U Mom Kraju 

1975 - Srce U Srcu (Singl)
Srce U Srcu
Mezarje

1975 - Sto Si Nano Udala Me Rano (Singl)
Sto Si, Nano, Udala Me Rano
Sretan Dan

1976 - Ej Da Mi Je Naci (Singl)
Ej, Da Mi Je Naci
Vecera

1976 - Ja I Ti (Singl)
Ja I Ti
Osam Dana

1976 - Ja Jos Pamtim Samo Tvoje Ime (Singl)
Ja Jos Pamtim Samo Tvoje Ime
Neka Suze Kazu, Mili

1976 - Ko Me To Od Nekud Doziva
Salvare (Sto Su Danas Lijepi Mi Sokaci)
A) Sarajka Djevojka Majci Plakala; B) Mene Majka Kara; C) Neko Tiho Zapjeva
Tri Djevojke
U Mene Se Zagledalo Jedno Momce Vrlo Milo
Dosli Momci Veseli
Ima Babo 100 Ovaca
Oj, Daljino, Daleka Bila
Osam Dana
Proci Ce, Jednom, Ovi Dani
Ko Me To Odnekud Doziva

2009 - The Platinum Collection
Oci Tvoje Govore
Medeni
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Leo
Vrati Se S Kisom
Zora Je
Ne Zovi Me U Ponoc
Trazi Se Jedan Vanja
Zasto Tvoj Telefon Suti
Dovidjenja, Zaboravi Me
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Majko, Majko
Sumi, Sumi Javore
Sanjam Te
Boli, Boli
Crne Oci
Sretno Ti Bilo Sine
Bolje Da Se Nikad Nismo Sreli
Dobro Dosli
Progovori Tiha Noci
______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1969-2009) 1.Deo
______________________________________________________
      
______________________________________________________

Neda Ukraden - Diskografija (1977-2008) 2.Deo
______________________________________________________
1977 - Gorom I Dolom (Singl)
Gorom I Dolom
Tebe Voli Srce Moje

1977 - Ne Dam Ga, Ne Dam (Singl)
Ne Dam Ga, Ne Dam
Dragana Je Mala Na Livadu Zvala

1977 - Nedine Najljepse Pjesme
Triptihon
Mila Majko
Sto Si, Nano, Udala Me Rano
Sretan Dan (Ljubav Pobjedu Slavi)
Majka
Pjesma Marsalu Titu
Ja I Ti
Ej, Da Mi Je Naci
Osam Dana
Mezarje
Suncokret
Srce U Srcu

1977 - Pesme Titu (Singl)
Dobro Je, Druze Tito
Ide Tito
Narodna Vlada (Zlatko & Kornelije)
Putovi (Krunoslav Slabinac)

1977 - Pozuri Mi Dragane (Singl)
Pozuri Mi, Dragane
Salvare (Sto Su Danas Lijepi Mi Sokaci)

1978 - Hajde Bolan Ne Luduj (Singl)
Hajde, Bolan, Ne Luduj (Koji Ti Je Vrag)
Sto Su Polju Cvetovi

1978 - Pisma Ljubavi (Singl)
Pisma Ljubavi
Ljubav Me Cudno Dira

1978 - Vjeruj Mi, Duso Moja (Singl)
Vjeruj Mi, Duso Moja
Alcak

1979 - Jos Te Volim (Singl)
Jos Te Volim
Seherezada

1979 - Neda
Jos Te Volim
Prevari Me
Prijateljice
Gdje Bi Nam Bio Kraj
Ti Nemas Sanse
Da Samo Zna
Jedino S Tobom
Da Li Sam Nesto Znacila Tebi
No Way

2008 - Pop Zvijezde Zauvijek
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Boli, Boli
Vrati Se S Kisom
Ne Zovi Me U Ponoc
Dovidjenja, Zaboravi Me
Zasto Tvoj Telefon Suti
Oci Tvoje Govore
Nisam Nikom Pricala O Tebi
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Ponoc Je
Zora Je
Samo Je Nebo Iznad Nas (Duet Mato Dosen)
Sve Me Na Tebe Sjeca
Crne Oci
Sanjam Te
Dobro Dosli
Sumi, Sumi, Javore
Majko, Majko
Posluzi Nas Sreco
To Mora Da Je Ljubav
______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1977-2008) 2.Deo
______________________________________________________
      
______________________________________________________

Neda Ukraden - Diskografija (1979-2010) 3.Deo
______________________________________________________
1979 - Sto Si Blize Meni (Singl)
Sto Si Blize Meni
Kad Sam Bila Cvijece U Japanu

1981 - Cuje Se Glas
Cuje Se Glas
Zora Rudi
Hajde, Bolan, Ne Luduj (Koji Ti Je Vrag)
Ljubavi, Ljubavi
Kakav Li Ce To Dan Biti
Umire Ljeto
Maj
Moja Mala Soba
Suze Tvoga Lica
Sto Su Polju Cvijetovi

1981 - Ozenjen Je (Singl)
Ozenjen Je
Sve Sto Se Odgadja, To Se Ne Dogadja

1981 - Umire Ljeto (Singl)
Umire Ljeto
Ljubavi, Ljubavi

1982 - Ne Budi Me Nocas (Singl)
Ne Budi Me Nocas
Za Tri Dana Prodje Svako Cudo

1982 - To Mora Da Je Ljubav
Vrati Se S Kisom
Reci Mi, Gdje Sam Pogrijesila
Ne Zovi Me U Ponoc
Kaca
Leo
Pisi Mi
Davno Ljeto
Najvise Tvoja
To Mora Da Je Ljubav
Dodji (Da Ti Se Naslonim Na Rame)

1983 - Dovidenja, Zaboravi Me (Singl)
Dovidjenja, Zaboravi Me
Davno Ljeto

1984 - Oci Tvoje Govore
Oci Tvoje Govore
Grijem Ti Ruke
Nisam Nikom' Pricala O Tebi
Zaplesimo
Zasto Tvoj Telefon Suti
Ipak Te Volim
Sve Me Na Tebe Sjeca
Krades Mi Snove
O, Moj Ivane
Nije Mi Zao

2010 - Festivali (1978 - 2010)
(1978) Pisma Ljubavi (Live @ Beogradsko Prolece '78)
(1981) Komusanj (Slavonija '81)
(1983) Ne Vjeruj (Vss '83)
(1984) Ne Moze Se Natrag Vise (Mesam '84)
(1984) Trazi Se Jedan Vanja (Zagrebfest '84)
(1986) Pesma O Crkvenom Misu (Fazoni I Fore)
(1986) Ricard Treci (Fazoni I Fore)
(1986) Trojanski Konj (Fazoni I Fore)
(1988) Isplest Cu Bijeli Vijenac (Split '88)
(1993) Sarajevo
(1997) Eh, Da Sam Tebe Slusala (Budva '97)
(1997) Ne Budi Me Nocas (Remake)
(1999) Balkanski Vetrovi
(1999) Nema Vise Jao
(2004) Gdje Ste, Da Ste, Prijatelji Stari
(2005) Ako Se Ikad' Sretnemo (Suncane Skale '05)
(2005) Konacno (Radijski Festival '05)
(2005) Ne Mirisi Zumbule + Ne Zovi Me U Ponoc + O, Mama, Mama (Remix)
(2008) Evo, Svice (Ii Axal Grand Festival 2008)
(2008) Krijem Da Te Volim Live Novogodisnji Program Tv Ns
(2008) Ne, To Nisam Ja
(2009) Vetrovi
(2010) Dalmacijom Zagrljeni (Festival Marko Polo)
______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1979-2010) 3.Deo
______________________________________________________
      
______________________________________________________

Neda Ukraden - Diskografija (1985-1990) 4.Deo
______________________________________________________
1985 - Hocu Tebe
Zora Je
Zlato Moje, Zlatane
Nisi Ti Bio Za Mene
Brat
Obecao Si Sve
Medeni
Ne Boj Se, Duso
Samo Je Nebo Iznad Nas (Mato Dosen)
Prva Ljubav
Ne Volim Ni Tvoje Ime

1986 - Neda 10 Hitova
Oci Tvoje Govore
Medeni
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Leo
Vrati Se S Kisom
Zora Je
Ne Zovi Me U Ponoc
Zasto Tvoj Telefon Suti
Dovidenja, Zaboravi Me

1986 - Saj, Saj
Pozdravi Ga, Sokole
Saj, Rode, Saj
Idi, Pa Vidi
Lutalice, Skitnice
Zakuni Se
Ne Izlazi Stalno Iz Kuce
Zar Ne Vidis Suze Moje
Zbogom, Nevjerna Duso (Miso Kovac)
Ne Vjerujem, Ne Vjerujem
Kada Dodje Proljece

1987 - Doslo Doba Da Se Rastajemo
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Ne Bilo Ti
Majko, Majko
Bile Bi Nam Tri Godine
Nino
Sumi, Sumi, Javore
Vratit' Cu Ti
Mjesece Zlacani
Sanjam Te
Imam Neku Sklonost Za Te (Arsen Dedic)

1988 - Ponoc Je
Ponoc Je
O, Mama, Mama
Vino Piju
Jos Me Jednom Zagrli (Vlado Kalember)
Nije Tebi Do Mene
Svatovi
Adio, Ljubavi
Oci Nevjerne
Dragi Mi Se Zeni
Oprostaj

1988 - Posluzi Nas, Sreco
Boli, Boli
Sta Ce Mi Tvoje Pismo
Hej, Ljubavi, Nisi Drug
Hopa, Cupa, Srce Lupa
Ostaricu, Cekajuci Na Te
Crne Oci
Za Svaku Ranu
Kako Sam Ja Sretna Bila
Posluzi Nas, Sreco
Sretno Ti Bilo, Sine

1989 - Dobro Dosli
Mjesecino
Ne Mirisi, Zumbule
Bolje Da Se Nikad' Sreli Nismo
Briga Tebe
Zuto Lisce
Sretan Ti Rodjendan, Mama
Dobro Dosli
Nek' Se Zna
Progovori, Tiha Noci
Bila Sam Mu Sve
Tugo, Vjerna Drugo
Bolje Da Se Nikad' Sreli Nismo (Instrumental)

1990 - Poslije Nas
Poslije Nas
Ko Te Ne Zna
Krijem Da Te Volim
Ne Zna Srce
Idi, Necu Zaplakati
Lazu, Lazu Nas Godine
Kazu Da Te Ostavim (Sve, Osim Ljubavi)
Zar Cekala Nisam Dugo
______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1985-1990) 4.Deo
______________________________________________________
      
______________________________________________________

Neda Ukraden - Diskografija (1990-1999) 5.Deo
______________________________________________________
1990 - Hitovi
Poslije Nas
Ko Te Ne Zna
Krijem Da Te Volim
Ne Zna Srce
Saj, Rode, Saj
Pozdravi Ga, Sokole
Lutalice, Skitnice
Kada Dodje Proljece
Mjesecino
Ne Mirisi, Zumbule
Bolje Da Se Nikad Nismo Sreli
Briga Tebe
Dobro Dosli
Boli, Boli
Sta Ce Mi Tvoje Pismo
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Ne Bilo Ti
Majko, Majko
Bilo Bi Nam Tri Godine
Nino
Sumi, Sumi, Javore

1992 - Nek' Zivi Muzika
Vidovdan
Sok Od Kupina
Prazna Postelja
Daljine
Ljubio Me Jesi Slatko
Zivela Muzika
Koliko Te Oko Pozeljelo
Sunce Zivota Mog
Osjecas Li, Zena Sam
Od Toliko Srece... (Ostarit' Se Nece)

1993 - Neda
Jorgovan
Otrov Cu Da Popijem
Ti Si Moje Prolece
Eh, Sto Nisi Tu
Dodji, Seceru
Ako Odes Ti
Ni Dunav, Ni Sava
Cigani
Nemoj Se Vracati
Vina Dajte

1995 - Izmedju Ljubavi I Mrznje
Ti Imas Sve
Sto Te Nema
Hop-Cup
Budim Se
Nek' Ti Bude
Pusti Zvezde
Tanka Linija
Stale Reke
Odlazim
Dobro Vece, Samoco
Voli Me Do Bola
Nema Zore, Nema Dana

1996 - Ljubavi Zedna
Bilo Gde
Prsten
Noci Severne
Ljubavi Zedna
Samo Je Nebo Iznad Nas
Dalje Moram Bez Tebe
Pruga
Nostalgija
Nocas Dijelim Tvoj Bol
Nedelja Je, Majko

1999 - Balade
Zora Je
Boli, Boli
Nisi Ti Bio Za Mene
Sumi, Sumi, Javore
Sanjam Te
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Samo Je Nebo Iznad Nas
Pozdravi Ga, Sokole
Majko, Majko
Ostaricu Cekajuci Na Te'
Oci Nevjerne
Crne Oci
Sve Me Na Tebe Sjeca
Sto Te Nema
Nek' Ti Bude
Stale Rijeke
Dobro Vece, Samoco
______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1990-1999) 5.Deo
______________________________________________________
      
______________________________________________________

Neda Ukraden - Diskografija (2001-2008) 6.Deo
______________________________________________________
2001 - Nova Neda
Gdje God Bio
Zeljo Vjecna
Cjelu Noc
Ako Ikad Svijes Gnjezdo
Nek' Slute Svi
Sto Ti Sina Nisam Rodila (Za Marka)
Mrlja Iz Proslosti
Ukraden Si
Sad Il' Nikada
Godine Prolete

2002 - Zivot Sam Promjenila
Zivot Sam Promjenila
Nisam Ti Ja Bila Tko
Steta Bas
Kravata
Kao Nekada
Zora Je (Remake)
Ne Da, Ne Da
Navikla Sam Da Je Lose
Zavicajna
Oko Moje
Neka Ide Do Djavola

2004 - Ljubomora
Ljubomora
Ucila Sam Od Najboljeg
Kao Opsjednuta
Daj Mi Da Te Usrecim
Zivim, Al Ne Uzivam
Najbolje Su Cure (Feat. Alka I Vuco)
Tjelom Zena, Srcem Stjena
Ko Je Zena Ta
Biser Laznog Sjaja
Sokiras Me Ti
Zla Kob

2004 - Za Sva Vremena
Gdje Ste, Da Ste, Prijatelji Stari (Feat.Trio Gust)
Sarajevo, Sarajevo (Feat.Regina)
Gdje God Bio
Ne Da, Ne Da
Zivot Sam Promijenila
Zeljo Vjecna
Nisam Ti Ja Bilo Tko
Steta Bas (Feat.Zeljko Samardzic)
Kravata
Ukraden Si
Zora Je (Remake)
Mrlja Iz Proslosti
Sto Ti Sina Nisam Rodila
Oko Moje
Sad Il' Nikada
Navikla Sam Da Je Lose
Kao Nekada
Nek' Slute Svi
Neka Ide Do Djavola
Ako Ikad Svijes Gnijezdo

2006 - Oduzi Mi Se Poljupcima
Oduzi Mi Se Poljupcima
Ruke
Januar I Februar
Maki, Maki
Haljina
Sreco Moja
Sljokice
Vrijeme Je
Vidis Sada
Stvarno Se Isplatilo

2008 - The Best Of Neda
Zivot Sam Promijenila
Nisam Ti Ja Bilo Tko
Steta Bas [Feat. Zeljko Samardzic]
Kravata
Oko Moje
Gdje Ste Da Ste Prijatelji Stari [Feat. Trio Gust]
Ucila Sam Od Najboljeg
Tijelom Zena,Srcem Stijena
Sokiras Me Ti
Najbolje Su Cure [Feat. Alka I Vuco]
Sreco Moja
Stvarno Se Isplatilo
Haljina
Vrijeme Je ...
Evo Svice
______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (2001-2008) 6.Deo
______________________________________________________
      
______________________________________________________

Neda Ukraden - Diskografija (2009-2013) 7.Deo
______________________________________________________
2009 - Da Se Nadjemo Na Pola Puta
Da Se Nadjemo Na Pola Puta
Samo Da Te Ne Sretnem
Njezna I Bezobrazna
On, Pa Niko
Otkad S Tobom Ne Spavam
Kad Sam Kod Kuce
Naj, Naj
Sto Mogu Jos Uciniti Za Tebe
Ubice Me Ova Tudjina
Zivim, Al Ne Uzivam

2009 - The Best Of
Boli, Boli
Sumi, Sumi Javore
Idi, Necu Zaplakati
Dragi Mi Se Zeni
Posluzi Nas, Sreco
Ostaricu Cekajuci Na Te
Srce U Srcu
Svatovi
Sve Osim Ljubavi
Nisi Ti Bio Za Mene
Nije Tebi Do Mene
Mega Mix (Vrati Se S Kisom, Ne Zovi Me U Ponoc, Saj Rode Saj)

2010 - Radujte Se Prijatelji
Boli, Boli
Sumi, Sumi Javore
Idi Necu Zaplakati
Dragi Mi Se Zeni
Posluzi Nas Sreco
Ostarit' Cu Cekajuci Na Te
Srce U Srcu
Svatovi
Kazu Da Te Ostavim
Nisi Ti Bio Za Mene
Nije Tebi Do Mene
Zora Je (Live)
Oci Tvoje Govore (Live)
Dalmacijom Zagrljeni
Megamix (Vrati Se S' Kisom, Saj, Ne Zovi Me U Ponoc)
Tetovaza (feat. Ivan Zak)

2012 - Biti Svoja
Najbolji Klub U Gradu
Na Balkanu
Pao Snijeg Po Dunjama (Duet Kemal Monteno)
Koliko Tuga Kosta
Nije Ti Dobro (Girls Night) Feat. Klea I Kim
Bilo Pa Proslo
Izvini (Duet Zeljko Vasic)
Drugi Slucaj
Slobodni Smo Kao Ptice (Duet Zlatko Pejakovic)
Tetovaza (Duet Ivan Zak)

2013 - Dobro Dosli Sampioni (Singl)
Dobro Dosli Sampioni (Radio Edit)
Dobro Dosli Sampioni (D.J. Pletex Remix)
______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (2009-2013) 7.Deo
______________________________________________________
      
______________________________________________________

Category: Pop | Added by: Zukas (10.28.2014)
Views: 2616 | Tags: Neda Ukraden | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 1:57 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login