Tuesday, 11.19.2019, 12:38 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011)

____________________________________________________
Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011)
____________________________________________________
1994 - Paramparcad
1996 - U Nedogled
1997 - Darkwood Dub
1999 - Elektro Pionir
2002 - Zivot Pocinje U 30-Toj
2004 - O Danima
2008 - Jedinstvo
2011 - Kraj Oktobra (Singl)
2011 - Nesto Sasvim Izvesno (Singl)
2011 - Vidimo Se
Bonus

____________________________________________________
1994 - Paramparcad
Lunogled Na Krovu
Jednom Sam Se Vozio Brzo Kao Manijak
Superkul
U Praskozorje
Spori Vavilon
Brzi Vavilon
Zimovanje
On Poskakuje Mlad
Zgodna Sala
Ptice
Smola
Vitamin C
Zajon
Vagabonde
Nevidljivi Ujak
Usamljeni Hasisar
Razbibriga

1996 - U Nedogled
U Nedogled
Treci Vavilon
Sudar
Antena
Kolotecina
Karavan Osecanja
Hej ! Gringo !
Ja Te Potpuno Razumem
Babalu
Imamo Situaciju
Cigra
Moa
Hromi
U Novoj Epizodi
Filadelfija
Petit Dejeuner...
Smak
Filadelfija

1997 - Darkwood Dub
Sila
Strategija Bumerang
Sistem
Dogadjaj Bez Presedana
Danguba
Monoventil
Bumerang.Chiq Toxiq Mix
Dogadjaj Bez Presedana.Chiq Toxiq Mix
Bumerang (Mix) Velja M. & Boris K.
Sistem.Chiq Toxiq Mix
Radionica

1999 - Elektro Pionir
Electro Pionir
Nedaleko Odavde
Ispod Reaktora
O Pustinji
Supernova
Iznenadna Zvona
Nepravda B
Nepravda A
Tabla
Jednog Jutra
Potaman
Zapremina Tela

2002 - Zivot Pocinje U 30-Toj
Vrtlog Vira
Steppin' Out
Nova Dotignuca
Srebrna Kap
Repetitor
M. Jugin
Baobab
Dnevnik
Dorcolac
Zivot Pocinje U 30 Oj

2004 - O Danima
Melos
Regioni
Laka Radost
Prostor Izmedju Nas
Ogrebotina
Oblak Hitre Senke
Neko Misli
Centrala
O Danima

2008 - Jedinstvo
Stvarnost
Secer
Zeneva
Disem
Robot
U Svim Pravcima
Munjevitom Brzinom
Kao Reka
130
Ulazak U Harlem

2011 - Kraj Oktobra (Singl)
Kraj Oktobra

2011 - Nesto Sasvim Izvesno (Singl)
Nesto Sasvim Izvesno
Nesto Sasvim Izvesno (Radio Edit)

2011 - Vidimo Se
Dva
Uirapuru
Nesto Sasvim Izvesno
Autoput
Solarne Stanice
Nije Drama
Kraj Oktobra
Nesto Sasvim Izvesno (Damjan Eltech Remix)

Bonus
Prostor Izmedju Nas (Video Edit)
Srecna Glava
Veliki Duh
Geto
____________________________________________________
Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011)
____________________________________________________

    
____________________________________________________

Category: Pop | Added by: Zukas (12.19.2014)
Views: 1249 | Comments: 1 | Tags: Darkwood Dub | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0 Spam
1 aca72  
Ovo je vise bajka nego stvarnost kakve diskografije. KRALJU HVALA ZA SVE STO RADI. POZZ

Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 12:38 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login