Tuesday, 11.19.2019, 1:12 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Pop

Bajone - Diskografija (1981-1998)

____________________________________________________
Bajone - Diskografija (1981-1998)
____________________________________________________
1981 - Ana-Marija (Singl)
1991 - Vreme Ljubavi
1992 - Sad & Nekad
1993 - Uprkos Vremenu
1994 - The Best Of
1995 - Raduj Se
1998 - B-98

____________________________________________________
1981 - Ana-Marija (Singl)
Ana-Marija
Podji Sa Mnom

1991 - Vreme Ljubavi
Umirem Zbog Ove Ljubavi
Na Rubu Tvojih Usana
Novembarska Noc
Pogledaj Me
Zena
Izvor Neznosti
Budi Tu
San

1992 - Sad & Nekad
Molitva
Ko Si Ti
Svet Ima Cetiri Strane
Kako Da Sanjam
Kako Si Elvise
Himna Ljubavi
Ukrascu Ti Zenice
Kuda Odlaze Divlji Konji
Tvoje Oke Velike
Probudi Se
Vreme Snova

1993 - Uprkos Vremenu
Ostani
Boli Me Mrak
Mala Balada
Moj Beograde
Ljubav Se Radja
Tvoja Stopala
Pisem Ti O Ljubavi
Sacuvaj Ovu Svetlost Za Nas
Mina
Medju Zvezdama

1994 - The Best Of
Ostani
Pogledaj Me
Na Rubu Tvojih Usana
Moj Beograde
Tvoja Stopala
Himna Ljubavi
Ukrascu Ti Zenice
Boli Me Mrak
Mala Balada
Sacuvaj Ovu Svetlost Za Nas
Ko Si Ti
Ljubav Se Radja
Kako Da Sanjam
Svet Ima Cetiri Strane
Pisem Ti O Ljubavi
Molitva

1995 - Raduj Se
Da Si Bogat
Voz
Kada Si Zaljubljen
Slatko Spavaj
Srecna Nova
Raduj Se
Ljubim Ti Oci
Beograd
Ljubav
Ostani (Rmx)

1998 - B-98
Sve Nas Je Manje
Bezi Gaduro
Volim Te
Reci Ne
Zaljubices Se U Ludaka
Necu Vise
Ako Odes
Prolece
Tvoja Stopala
Srce Balkana
Bezumlje
Na Njima Ostaje Svet
____________________________________________________
Bajone - Diskografija (1981-1998)
____________________________________________________

    
____________________________________________________



Source: http://Bajone,
Category: Pop | Added by: Zukas (12.01.2014)
Views: 493 | Comments: 1 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 1:12 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login