Friday, 01.27.2023, 9:10 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Slavica Cukteras - Diskografija (2005-2014)

_____________________________________
Slavica Cukteras - Diskografija (2005-2014)
_____________________________________
2005 - Nema Pravila
2006 - Ciribu Ciriba
2007 - Mrgud (Maxi Snigl)
2008 - Exclusiva
2011 - Nevreme
2012 - Best Of
2014 - Singlovi

_____________________________________
2005 - Nema Pravila
Votka
Nema Pravila
Zivot Mi Oduzmi
Ne Gledaj Me
Navikla
Zvaces Je Imenom Mojim
Mona Liza
Za Mene Kraj Je Kraj
Prevari Me

2006 - Ciribu Ciriba
Mrgud
Hej
Ciribu Ciriba
Racunaj Na Mene
Nije Mi Dobro
Okreni Njen Broj
Adrenalin
Doci Ce Ti Glave
Sudbina (Duet Nemanja Nikolic)

2007 - Mrgud (Maxi Snigl)
Mrgud (Album Version)
Mrgud (Luckystars Remix)
Mrgud (Balkandzije & D.J. Adi Remix)
Manastir (D.J. Murexx Feat. D.J. Rusko Remix)
Prevari Me (J.I.S. Feat. Mr.Carlloss Rmx)

2008 - Exclusiva
Exclusiva
Tresnje
Munje I Gromovi
Metar Ispod Zemlje
Manija
Manastir
Ruzo Bela
Ja Te Samo Podsecam Na Nju
Mon Amour

2011 - Nevreme
Lomljiva
Nevreme
Mastala
Heroina
Savska Prica
Losa
Ni Po Srcu
Pisi Propalo

2012 - Best Of
Zrno Otrova (Feat. Al'Dino)
Za Mene Kraj Je Kraj
Zmija I Zaba (Feat. Oskar)
Manastir
Mrgud (Remix)
Exclusiva
Racunaj Na Mene
Zivot Mi Oduzmi
Munje I Gromovi
Sudbina (Duet Nemanja Nikolic)
Lomljiva
Voli Me (Feat. Bane Mojicevic) (Remix)
Nevreme
Votka
Ja Te Samo Podsecam Na Nju
Heroina
Nema Pravila
Zvaces Je Imenom Mojim
Prevari Me (Remix)

2014 - Singlovi
Kao Nova
24 Sata
Tacno Je (Feat. Dado Polumenta)
Krvna Slika
U Snu Ljubim Medna Usta (Duet Keba)
Prince Moj
Ja Te Pjesmom Zovem
Voli Me (Feat. Bane Mojicevic)
Prst Sudbine (Duet Nemanja Nikolic)
Adrenalin (Re-Mix By Dj Zoki)
_____________________________________
Slavica Cukteras - Diskografija (2005-2014)
_____________________________________

   
_____________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1227 | Tags: Slavica Cukteras | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 9:10 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login