Tuesday, 11.19.2019, 1:53 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Halid Beslic - Diskografija (1979-2013)

___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (1979-2013)
1 Deo - 2 Deo - 3 Deo - 4 Deo
5 Deo - 6 Deo - 7 Deo

___________________________________________________
1979 - Gresnica (Singl)
1980 - Gitara U Noci (Singl)
1980 - Sijedi Starac (Singl)
1981 - Mirela (Singl)
1981 - Sijedi Starac
1982 - Dani Ljubavi (Singl)
1982 - Pjesma Samo O Njoj
1982 - Pjesma Samo O Njoj (Singl)
1984 - Dijamanti
1985 - Zbogom Noci, Zbogom Zore
1986 - Mujo, Halil I Vila (Singl)
1986 - Otrov
1986 - Zajedno Smo Jaci
1987 - Eh, Kad Bi Ti
1988 - Mostovi Tuge
1988 - Mostovi Tuge (Singl)
1990 - Hitovi
1990 - Opet Sam Se Zaljubio
1991 - Ljiljani
1993 - Grade Moj
1996 - Ne Zovi Me, Ne Trazi Me
1997 - Srebrni Mjesec
1997 - 15 Godina Estrade No.1
1997 - 15 Godina Estrade No.2
1998 - Iz Sve Snage (Live)
1999 - Robinja
2000 - U Ime Ljubavi
2003 - Prvi Poljubac
2004 - Halid Beslic I Prijatelji
2004 - Zetra Live (Halid Beslic & Gosti)
2005 - Antologija I
2005 - Antologija II
2005 - Antologija III
2005 - Antologija IV
2006 - The Best Of
2006 - Best Of (Malo Je, Malo Dana)
2008 - 08
2009 - Najveci Hitovi
2009 - Zvijezde Zauvijek
2010 - The Best Of (Drina)
2010 - Uzivo Zagrebacka Arena CD 1
2010 - Uzivo Zagrebacka Arena CD 2
2011 - Best Of
2013 - Romanija

___________________________________________________


Halid Beslic - Diskografija (1979-1997) 1 Deo
___________________________________________________
1979 - Gresnica (Singl)
Gresnica
Ne Budi Mi Nadu

1980 - Gitara U Noci (Singl)
Gitara U Noci
Sto Je Tuzna Breza Ta

1980 - Sijedi Starac (Singl)
Sijedi Starac
Zasto Je Moralo Tako Da Bude

1981 - Mirela (Singl)
Mirela
5 Godina Volio Sam Tebe

1981 - Sijedi Starac
Sijedi Starac
Sanjam Majku, Sanjam Staru Kucu
Dani Ljubavi
Zasto Je Moralo Tako Da Bude
Jednoj Zeni Ne Dam Zivot Cijeli
Pet Godina Volio Sam Tebe
Volim Te
Ti Si Bila Moja Ljubav

1982 - Dani Ljubavi (Singl)
Dani Ljubavi
Volim Te

1982 - Pjesma Samo O Njoj
Pjesma Samo O Njoj
Do Ljubavi Tvoje Mi Je Stalo
Ta Je Zena Varala Me
Samo S Tobom Lijepo Mi Je
Domovino, U Srcu Te Nosimo
Volim Te, Neka Svako Zna
Zasto Su Ti Oci Tuzne
Uspomeno, Uspomeno

1982 - Pjesma Samo O Njoj (Singl)
Pjesma Samo O Njoj
Domovino, U Srcu Te Nosimo

1984 - Dijamanti
Necu, Necu Dijamante
Snijegovi Hladni Dolaze
Budi, Budi Uvek Srecna
Tri Ruze
Imala Je Plavu Kosu (Sjecam Se)
Zagrli Me Njezno
Gitara U Noci
Sto Je Tuzna Breza Ta

1985 - Zbogom Noci, Zbogom Zore
Zbogom Noci, Zbogom Zore
Hir Mladosti (Luda Igra)
Zbogom Najdraze Zene
Ljubav Je K'o Magla
I Zanesen Tom Ljepotom
Zlatne Strune
Jos Ljubavi Ima
Volim Te

1997 - 15 Godina Estrade No.1
Okuj Me Care
Ljiljani
Voljela Me Jedna Esma
Grade Moj
Da Zna Zora
Zarobljenik Vina
Prokleta Je Zena Ta
Jabuke Su Bile Slatke
Nikom Vise Ne Vjerujem Ja
Pamtit Cu Te
Zadnji Put Sam Ovdje Druze
Kad Tad
Zajedno Smo Jaci
Sjecam Se

1997 - 15 Godina Estrade No.2
Necu, Necu Dijamante
I Zanesen Tom Ljepotom
Sijedi Starac
More I Planine
Sarajevo Sreco Moja
Zlatne Strune
Zbogom Noci, Zbogom Zore
Lete Ptice, Lete Jata
Sumorne Jeseni
Opet Sam Se Zaljubio
Zlatna Casa
Gordana
Sanjam Majku, Sanjam Staru Kucu
Nekad Sam Ti Bio Drag
___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (1979-1997) 1 Deo
___________________________________________________
            
___________________________________________________


Halid Beslic - Diskografija (1986-1998) 2 Deo
___________________________________________________
1986 - Mujo, Halil I Vila (Singl)
Mujo, Halil I Vila
Vracam Se Majci U Bosnu (Beogradjanka)

1986 - Otrov
Otrov Mi Dajte
Vracam Se Majci U Bosnu (Beogradjanka)
Ona Je Opijum
Limun Zut
Mujo, Halil I Vila
Ja Zalim Ruzu
Carobna Frula
Hej, Lijepa Zeno

1986 - Zajedno Smo Jaci
Prokleta Je Zena Ta
Zajedno Smo Jaci
Mnogi Su Je Poljubili
Jabuke Su Bile Slatke
Voljela Me Jedna Esma
Najljepsi Dragulji
Nekad Sam Ti Bio Drag
Mladost Je Otisla

1987 - Eh, Kad Bi Ti
Zar Si Mogla Ljubit Njega
Eh, Kad Bi Ti...
Hej, Zoro, Ne Svani
Gitara I Casa Vina
U Plamenu Jedne Vatre
Srebrni Mjesec
Vremena Se Mijenjaju
Ne Diraj Mi Nju

1988 - Mostovi Tuge
Mostovi Tuge
Daleko Je Sreca
Ljubav Je Stvorila Andjela
Zumbuli Su Procvali
Ona I Samo Ona
Zaljubljen Sam, Stara Majko
Na Zapadu Nsta Novo
Dosta Mi Je Tuzne Muzike

1988 - Mostovi Tuge (Singl)
Mostovi Tuge
Ljubav Je Stvorila Andjela

1990 - Hitovi
Ta Je Zena Varala Me
I Zanesen Tom Ljepotom
Necu Necu Dijamante
Zlatne Strune
Sjedi Starac
Zbogom Noci Zbogom Zore
Sanjam Majku Sanjam Staru Kucu
More I Planine
Sarajevo Sreco Moja
Lete Ptice Lete Jata
Gordana
Zlatna Casa
Opet Sam Se Zaljubio
Sumorne Jeseni

1990 - Opet Sam Se Zaljubio
More I Planine
Sarajevo, Sreco Moja
Opet Sam Se Zaljubio
Lete Ptice, Lete Jata
Gordana
Zlatna Casa
Zlatne Niti
Sumorne Jeseni

1998 - Iz Sve Snage (Live)
Necu Dijamante
Beogradjanka
Sjecam Se
Zlatne Strune
Jabuke Su Bile Slatke
Prokleta Je Zena Ta
Otrov Mi Dajte
Nek Sve Umre
Gitara I Casa Vina
Zar Si Mogla Ljubit Njega
Eh Kad Bi Ti
I Zanesem Tom Ljepotom
___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (1986-1998) 2 Deo
___________________________________________________
            
___________________________________________________


Halid Beslic - Diskografija (1991-2000) 3 Deo
___________________________________________________
1991 - Ljiljani
Ljiljani
Zadnji Put Sam Ovdje Druze
Zarobljenik Vina
Rastanak
Nikom Vise Ne Vjerujem Ja
Oci Njene
Uzalud Je Vino
Pamtit Cu Te

1993 - Grade Moj
Ja Se Bosni Spremam
Kad Tad
Od Sabaha Do Jacije
Jace Od Okova
Stani Zoro
Grade Moj
Djeco Bosanska
Da Zna Zora (Zeljko Bebek)

1996 - Ne Zovi Me, Ne Trazi Me
Stani Zoro
Sarajka Djevojka
Plakat Cu Ljubavi Moja
Ne Zovi Me, Ne Trazi Me
Vjetrovi I Oluje
Noc I Dan Se Dijeli
Sjeti Me Se Bistra Rijeko
Pjesme Moje
Sanjam Te Majko
Ja Se Bosni Spremam
Kad Tad
Od Sabaha Do Jacije
Jace Od Okova
Grade Moj
Djeco Bosanska
Da Zna Zora (Zeljko Bebek)

1997 - Srebrni Mjesec
Zar Si Mogla Ljubit Njega
Eh, Kad Bi Ti
Hej Zoro Ne Svani
Gitara I Casa Vina
Nek Umre Sve
Srebrni Mjesec
Vremena Se Mijenjaju
Ne Diraj Mi Nju
Pjesme Moje
Hej, Lijepa Zeno
Sanjam Te Majko
Necu, Necu Dijamante
Na Zapadu Nista Novo
Daleko Je Sreca

1999 - Robinja
Svatovi
Robinja
Ranjen Sam Ti
Tajna
Zena Mog Zivota
Jesen U Meni
Plavuse
Odlazim
Zeljan Sam, Zeljan
Rajske Ptice

2000 - U Ime Ljubavi
U Ime Ljubavi
Srce Ledeno
Crna Ruza
Kao Nekad
Vazda
Ne Bolujem
Pozeljet' Ces
Sunce Jedino
Hej Noci
Pruzi Mi Ruku
___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (1991-2000) 3 Deo
___________________________________________________
            
___________________________________________________


Halid Beslic - Diskografija (2003-2006) 4 Deo
___________________________________________________
2003 - Prvi Poljubac
Prvi Poljubac
Pozuri
Lijepe Ciganke (Omer)
Stara Kuca
Gresnica
Lijepa Pa I Pametna
Moja Jedina
Zrele Kajsije
Navika
Kao Nekad
U Meni Jesen Je
Daj Da Ljubim
Plavo Oko
Sviraj Nesto Narodno (Donna Ares)

2004 - Halid Beslic I Prijatelji
Zivot Je Bosna (Alka Vuica)

Rana Jesen (Branka Sovrlic)
Sviraj Nesto Narodno (Donna Ares)
Orilo Gorilo (Edvin Po)
Poletjela Golubica (Hari Mata Hari)
Umrjecu Zbog Tebe (Henda)
Samo Da Znas (Jana)
Legende Ne Umiru (Tifa)
Lijepe Ciganke (Omer Rakovic)
Sretni Me Dani Prate (Rizzo Ruza)
Sta Je To (Selma Muhedinovic)
Dali Da Dam (Tifa & Nino Prses)
100 Posto Ljubav (Tifa)
Placem (Zehra Bajraktarevic)
Da Zna Zora (Zeljko Bebek)

2004 - Zetra Live (Halid Beslic & Gosti)
Najava,Bembasa,Zlatne Strune
U Meni Jesen Je
Okuj Me Care
Stara Kuca
Ljiljani
Pozuri
Samo Tebi (Zerina Cokoja)
I Zanesen,Pamtit Cu Te, Eh Kad Bi Ti
Beogradjanko
Ne Zaboravi
Kise Jesenje (Tifa)
Tako Ti Je Mala Moja (Tifa & Halid)
Sarajevo Grade Moj
Necu Necu Dijamante
Dajte Vina (Haris Dzinovic)
Hladno Je (Haris Dzinovic)
Prvi Poljubac
Iznad Tesnja (J.Zalica I Emir H.)

2006 - The Best Of
Prvi Poljubac
Sviraj Nesto Narodno (Duet Donna Ares)
U Ime Ljubavi
Pozuri
U Meni Jesen Je
Lijepe Ciganke (Duet Omer)
Poletjela Golubica (Duet With Hari Mata Hari)
Hej Noci
Stara Kuca
Srce Ledeno
Gresnica
Kao Nekada
Lijepa Pa I Pametna
Moja Jedina
Ne Bolujem
Vazda
Crna Ruza
Sunce Jedino
Zrele Kajsije
Pozeljet Ces
Plavo Oko
___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (2003-2006) 4 Deo
___________________________________________________
            
___________________________________________________


Halid Beslic - Diskografija (2005-2005) 5 Deo
___________________________________________________
2005 - Antologija I
Beogradjanka
Sjecam Se
Zlatne Strune
Nekad Sam Ti Bio Drag
Zagrli Me Njezno
Rajske Ptice
Hir Mladosti
Ljiljani
Ranjen Sam Ti
Ljubav Je Stvorila Andjela
Mladost Je Otisla
Budi, Budi Uvek Srecna
Zajedno Smo Jaci
Tri Ruze
Gordana
Carobna Frula
Opet Sam Se Zaljubio
Pozeljet Ces

2005 - Antologija II
Zbogom Noci
Mostovi Tuge
Zena Mog Zivota
Ona I Samo Ona
Najljepsi Dragulji
Ona Je Opijum
Srebrni Mjesec
Ja Zalim Ruzu
Zlatne Niti
Robinja
I Zanesen Tom Ljepotom
Zarobljenik Vina
Svatovi
Sumorne Jeseni
U Ime Ljubavi
Zadnji Put Sam Ovdje Druze
Dosta Mi Je Tuzne Muzike
Zlatna Casa

2005 - Antologija III
Sarajevo
Hej Lijepa Zeno
Gitara I Casa Vina
Plavuse
Jabuke Su Bile Slatke
Na Zapadu Nista Novo
Sto Je Tuzna Breza Ta
Vremena Se Mjenjaju
More I Planine
Limun Zut
Zeljan Sam, Zeljan
Pruzi Mi Ruku
Hej Zoro
Sanjam Majku
Ljubav Je Ko Magla
Volim Te
Daleko Je Sreca
Sijedi Starac

2005 - Antologija IV
Eh Kad Bi Ti
Necu, Necu Dijamante
Zaljubljen Sam Stara Majko
Voljela Me Jedna Esma
Zar Si Mogla Ljubit Njega
Otrov Mi Dajte
Lete Ptice, Lete Jata
Ne Diraj Mi Nju
Mujo, Halil I Vila
Tajna
Zumbuli Su Procvali
Snjegovi Hladni Dolaze
Vazda
U Plamenu Jedne Vatre
Plakat Cu Ljubavi Moja
Gitara U Noci
Zbogom Najdraze Zene
Jos Ljubavi Ima
___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (2005-2005) 5 Deo
___________________________________________________
            
___________________________________________________


Halid Beslic - Diskografija (2006-2010) 6 Deo
___________________________________________________
2006 - Best Of (Malo Je, Malo Dana)
Malo Je, Malo Dana
Prvi Poljubac
U Meni Jesen Je
Ne Zovi Me, Ne Trazi Me
Sviraj Nesto Narodno
Zlatna Casa
Pozuri
Hej Zoro Ne Svani
Stara Kuca
Lijepa Pa I Pametna
Nikom Vise Ne Vjerujem Ja
Ljiljani
Plavo Oko
Jabuke Su Bile Slatke
Snijegovi Hladi Dolaze
Kao Nekada
Daj Da Ljubim Usne Te
Gordana
Vracam Se Majci U Bosnu (Beogradjanka)

2008 - 08
Miljacka
Cardak
Ljut Na Tebe
Ne Trazi Me (Duet Fabruzijem)
Snjezana
Dvadesete
Budna Si
Nije Ljubav Vino
Ljubicica
Ulica Uzdaha (Duet Luna)

2009 - Najveci Hitovi
Robinja
Rajske Ptice
Zarobljenik Vina
Jesen U Meni
Svatovi
Zadnji Put Sam Ovdje Druze
Rastanak
Plavuse
Nikom Vise Ne Vjerujem Ja
Oci Njene
Uzalud Je Vino
Pamtit Cu Te Ja
Ranjen Sam Ti Ja
Tajna
Zena Mog Zivota
Odlazim
Zeljan Sam Zeljan
Ta Je Zena Varala Me
Da Zna Zora [Verzija Uzivo]

2010 - The Best Of (Drina)
U Meni Jesen Je
Malo Je Malo Dana
Prvi Poljubac
Miljacka
Stara Kuca
Sviraj Nesto Narodno
Cardak
Dvadesete
Snjezana
Pozuri
Zlatne Strune
Lijepa Pa I Pametna
Hej Zoro Ne Svani
Okuj Me Care
Pamtit Cu Te
Zlatna Casa
Ljiljani
Plavo Oko
Daj Da Ljubim Usne Tvoje
Vracam Se Majci U Bosnu (Beogradjanko)
___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (2006-2010) 6 Deo
___________________________________________________
            
___________________________________________________


Halid Beslic - Diskografija (2009-2013) 7 Deo
___________________________________________________
2009 - Zvijezde Zauvijek
Otrov Mi Dajte
U Plamenu Jedne Vatre
Eh Kad Bi Ti
Hej Zoro, Ne Svani
Vracam Se Majci U Bosnu
Hej, Lijepa Zeno
Ja Zalim Ruzu
Mostovi Tuge
Daleko Je Sreca
Mujo, Halil I Vila
Necu, Necu Dijamante (Live)
Ljubav Je Stvorila Andjela
Zumbuli Su Procvali
Ona Je Opijum
Zlatne Strune (Live)
Ona I Samo Ona
Srebrni Mjesec
Vremena Se Mjenjaju

2010 - Uzivo Zagrebacka Arena CD 1
Intro
Dvadesete
Cardak
Malo Je Malo Dana
U Meni Jesen Je
Nije Ljubav Vino
Miljacka (Massimo Savic)
Stara Kuca
Pozuri
Prvi Poljubac
Sviraj Nesto Narodno
Gdje Mi Ljubav Spava (Armin Muzaferija)
I Zanesen Tom Ljepotom

2010 - Uzivo Zagrebacka Arena CD 2
Pamtit Cu Te
Eh Kad Bi Ti
Varalice (Alka Vuica)
Tesanj
Zlatne Strune (Jole)
Ljiljani
Okuj Me Care
Snjezana
Oka Tvoja Dva (Zijo Valentino)
Tesanj (Enis Beslagic)
Jazz Ba (Enis Beslagic)
Miljacka

2011 - Best Of
Tamburasi (Duet Legende)
U Meni Jesen Je
Malo Je Malo Dana
Prvi Poljubac
Miljacka
Stara Kuca
Cardak
Dvadesete
Jablane
Pozuri
Okuj Me Care
Pamtit Cu Te
Daj Da Ljubim Usne Tvoje
Tamburasi 2 (Duet Legende)

2013 - Romanija
Romanija
Sijede
Sevdah Da Se Dogodi
Lavanda
Svice Zora
Prosule Se Godine
Kad Pukne Srcu Nit
Mirise Bol
Kad Si Disala Za Mene
Kad Zaigra Srce Od Meraka
Stiklama O Kamen
___________________________________________________
Halid Beslic - Diskografija (2009-2013) 7 Deo
___________________________________________________
        
___________________________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (10.28.2014)
Views: 3577 | Tags: Halid Beslic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 1:53 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login