Friday, 01.27.2023, 8:24 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Edwin Po - Diskografija (1999-2003)

_____________________________________
Edwin Po - Diskografija (1999-2003)
_____________________________________
1999 - Sad Pali Srce Moje
2001 - Ljubit Cu Nocas
2002 - Idi
2003 - Orilo Gorilo (Duet Halid Beslic) (Singl)

_____________________________________
1999 - Sad Pali Srce Moje
Sad Pali Srce Moje
Gazim Kroz Noc
Ostaricu S Tobom
U Mom Gradu
Hop Cup Poskocicu
Moja Si Ladja
Sve Se Promjenilo
Zivot Je Tanka Nit

2001 - Ljubit Cu Nocas
Ljubit Cu Nocas
Znam Sta Ti Treba
Ptico Moja
Presjeci
Nasa Ljubav
Ne Pali Svijetlo
Daj Vremena Mi Daj
Bog Zna
Ona Se Budi
Nisam Za Tebe

2002 - Idi
Idi
Nije To To
Pusti Me Boze
Bordo Majica
Daira
Vidjaju Te
Glavom U Zid
Kasika U Med
Nevjernice
Znam Dan, Sat

2003 - Orilo Gorilo (Duet Halid Beslic) (Singl)
Orilo Gorilo
_____________________________________
Edwin Po - Diskografija (1999-2003)
_____________________________________

   

_____________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1139 | Tags: Edwin Po | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 8:24 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login