Friday, 01.27.2023, 9:06 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Cazim Colakovic - Diskografija (1971-2009)

 

_____________________________________
Cazim Colakovic - Diskografija (1971-2009) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________
1971 - Pisi Mi
1972 - Ne Tuguj Druze
1975 - Majko Srecan Ti Rodjendan
1975 - Sreca Na Dlanu
1975 - Zasto Me Ostavljas Ti
1976 - To Su Bili Srecni Dani
1978 - Gdje Si, Gdje Si Sada
1978 - Snezana
1978 - Zasto Me Ostavljas Ti
1979 - Ne Placi Ljubavi Moja
1980 - Marizela
1981 - Jugoslavijo Na Balkanu
1981 - Marizela
1982 - Poleti Pjesmo Sandzaka
1982 - Princeza
1983 - Garavusa
1985 - Sve Sam Dao Njoj
1986 - Niko Ko Bosanac
1987 - Placam Pice Za Sve
1989 - Gdje Smo Pogresili
1991 - Sarajevo
1996 - Evo Me Opet
1997 - Majka [Bihac '97 Festival]
1998 - Sta Je Mostar Bez Cuprije [Bihac '98 Festival]
2002 - Samo Tebe Voljecu
2009 - Bices Moja Kunem Se

_____________________________________


Cazim Colakovic - Diskografija (1971-1983) 1.Deo
_____________________________________
1971 - Pisi Mi
Pisi Mi
Ko Nekad Te Volim

1972 - Ne Tuguj Druze
Ne Tuguj Druze
Ti Budi Moja

1975 - Majko Srecan Ti Rodjendan
Majko Srecan Ti Rodjendan
Zivot Tece Lijeci Rane

1975 - Sreca Na Dlanu
Sreca Na Dlanu
Prvi Poljubac

1975 - Zasto Me Ostavljas Ti
Zasto Me Ostavljas Ti
Majko Mene Dusa Boli

1976 - To Su Bili Srecni Dani
To Su Bili Sretni Dani
Kazi, Kazi Srce Moje

1978 - Gdje Si, Gdje Si Sada
Gdje Si, Gdje Si Sada
Ti Si Sve U Zivotu Mom

1978 - Snezana
Snezana
Pomozi Sam Sebi

1978 - Zasto Me Ostavljas Ti
Zasto Me Ostavljas Ti
Majko, Mene Dusa Boli
Majko, Srecan Ti Rodjendan
Zivot Tece
To Su Bili Dani
Kazi, Kazi Srce Moje
Snezana
Pomozi Sam Sebi
Gdje Si, Gdje Si Sada
Ti Si Sve U Zivotu Mom
Sreca Na Dlanu
Prvi Poljubac

1979 - Ne Placi Ljubavi Moja
Ne Placi Ljubavi Moja
Kad Bi Zivot Moj Sto Godina Bio

1980 - Marizela
Marizela
Sve Smo Mogli Mi

1981 - Jugoslavijo Na Balkanu
Jugoslavijo Na Balkanu
Pjevaj Zemljo O Jedinstvu

1981 - Marizela
Marizela
Zivot Tece, Lijeci Rane
Jasmina, Zasto Nisi Tu
Srce Te Trazi
Gdje Si, Gdje Si Sada
Zasto Me Ostavljas Ti
Ljubavi, Vrati Se
Ja Se Vracam Staroj Majci
Majko, Srecan Ti Rodjendan
Sve Smo Mogli Mi

1982 - Poleti Pjesmo Sandzaka
Hej, Ja Proseta Sevteli Sokakom
Iz Tiha Me Glava Boli
Kad Pogledam Sa Bedema
Lele, Izadjoh Da Se Prosetam
Mlado Momce Za Sjenicu Pita
Mocevcicu, Mali Carigrade
Moja Draga, Moja Mila
Oj Golube, Moj Golube
Po Taslidzi Pagla Magla
Po Varosi Povaljana Trava
Sinoc Meho Iz Novoga Dodje
Svud Je Kisa, Svud Je Blato

1982 - Princeza
Princeza
Ljubav

1983 - Garavusa
Garavusa
Za Nas Kasno Nije
Nocas Te Pjesmom Ljubavi Zovem
Nasu Tajnu Rijeka Cuva
Ja Odlazim Negdje Daleko
Djana
Sve Dok Zivim, Tebe Cu Da Pamtim
Ma Koliko Tesko Da Mi Bude
Ti Si Ko Princeza
_____________________________________
Cazim Colakovic - Diskografija (1971-1983) 1.Deo
_____________________________________

   
_____________________________________


Cazim Colakovic - Diskografija (1985-2009) 2.Deo
_____________________________________
1985 - Sve Sam Dao Njoj
Danijela
Dodji Za Bolje Sutra
Ljubomora
Ne Kasajte Razigrani Vranci
Proklinjem Te Ljepa Zeno
Svako Srce Tajnu Krije
Sve Sam Dao Njoj
Volio Sam Te

1986 - Niko Ko Bosanac
Kako Ti Neko Moze Biti Drag
Majko Utjeho Moja
Nemam Sta Da Krijem
Niko Ko Bosanac
Niko Od Nas Nema Dva Zivota
Plakala Si
Pustite Me
Sto Te Nema
Tunga Tjeta
Zbog Nje

1987 - Placam Pice Za Sve
Placam Pice Za Sve
Bilo Pa Proslo
Pomilova Ruka Casu
Samo Njeno Ime
Kukavica
Eh Da Mi Je
Drugu Ljubim
Dal Su Krive Oci Plave
Zar Je Srcu
Dosta Je Bilo

1989 - Gdje Smo Pogresili
Dodji Makar Sada
Gdje Smo Pogrijesili
Kad Bih Se Ponovo Rodio
Kako Mogu Da Prebolim
Kakva Si To Zena
Nek Se Nebo Naoblaci
Ostavljeni Djecak
Sa Planine Vjetar Duva
Tri Sudbine
Zauvijek Zbogom

1991 - Sarajevo
Sarajevo
Adisa Ljubavi
Dao Sam Joj Ludo Srce
Jos Jedna Casa Vina
Seherzada
Doci Cu Ti Majko Na Mezar
Foco Moja
Dragi Allah

1996 - Evo Me Opet
Princeza
Evo Me Opet
I Prica I Pjesma
Ne, Ne Ljubavi
Bogatas
Zasto Me Ostavljas Ti
Kaju Se I Zale Svi
Sirotinja

1997 - Majka [Bihac '97 Festival]
Majka

1998 - Sta Je Mostar Bez Cuprije [Bihac '98 Festival]
Sta Je Mostar Bez Cuprije

2002 - Samo Tebe Voljecu
Cim Te Vidim
Melisa
Samo Tebe Voljecu
Zar Ja Nisam Volio
Nek Me Tuga Ubije
Svati
Oci Boje Meda
Bices Moja, Kunem Se
Ma Gdje Bio
Blago Majci

2009 - Bices Moja Kunem Se
Bices Moja Kunem Se
Bogatas
Cim Cim
Evo Me Opet
I Prica I Pjesma
Kaju Se I Zale Svi
Majka
Ne Ne Ljubavi
Princeza
Sirotinja
Sta Je Mostar Bez Cuprije
Zasto Me Ostavljas Ti
_____________________________________
Cazim Colakovic - Diskografija (1985-2009) 2.Deo
_____________________________________

   
_____________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 2311 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 9:06 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login