Friday, 01.27.2023, 8:10 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Braco Sarajlija - Diskografija (1994-2007)

_____________________________________
Braco Sarajlija - Diskografija (1994-2007)
_____________________________________
1994 - Ako Umrem
1997 - Crna Zena
2000 - Med I Mlijeko
2005 - Armani
2007 - Zana

_____________________________________
1994 - Ako Umrem
Ako Umrem
Kocije Bjele
Vraticu Se Majko
S Tugom Zivim
Postacu Kralj Ljubavi
Zar Da Mene Suze Prate
Bog Bi Se Smilovao
Sta Uradi Hej Kafano

1997 - Crna Zena
Crna Zena
Kafana
Cuvaj Svoju Srecu
Ti Si Me Ostavila
Sirotinja
Ne Ide Bez Tebe
Kuca Tuge
Vrijeme Prolazi
Sa Drugim Zivis
Zabluda

2000 - Med I Mlijeko
Med I Mlijeko
Odvedi Me Zivote
Neka Pati Ko Je Volio
Obuci Haljinu Bijelu
Kunem Ovaj Zivot
Vjerujem U Cudo
Ponovo Sam Na Noge Stao
Sve Zbog Jedne Zene
Zanijele Me Oci Plave
Tudja Zemlja
Svadbeni Dan
Pijana Glava

2005 - Armani
Armani
Ludi Kamen
Nevjera
Prevara
Amerika
Srcani Udar
Idi Snjim
Pjevajuci Umirem
Pusti Me Da Zivim
Bice Bolje

2007 - Zana
Zana
Tvoj Sarajlija
Halo, Ne Valjas Ni Malo
Herc I Petlja
Moj Bol
Zlatko Care
Canga Langa, Tunga Tanga
Odlijepio
Camac Se Ljulja
Zavicaj
_____________________________________
Braco Sarajlija - Diskografija (1994-2007)
_____________________________________

   
_____________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (06.10.2014)
Views: 1594 | Tags: Braco Sarajlija | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 8:10 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login