Friday, 01.27.2023, 8:06 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Azra Polumenta - Diskografija (2006-2012)

_____________________________________
Azra Polumenta - Diskografija (2006-2012)
_____________________________________
2006 - Opet Bih Ja
2007 - Ne Brisu Ni Krv Ni Kise
2009 - Maksimalno Svoja (Singl)
2012 - Bijeli Labud (Singl)
2012 - Prica O Tebi (Duet Sako) (Singl)

_____________________________________
2006 - Opet Bih Ja
Zbog Nas
Kuma
Opet Bih Ja
Voljela Bih Te Ponovo
Molim Te Hajde
Klinka Naivna
Robinja
Crni Svati
Opet Bih Ja (Instrumental)

2007 - Ne Brisu Ni Krv Ni Kise
Ne Brisu Ni Krv Ni Kise
Boze Dragi
Dunav I Sava
Vidis I Sam
Fobija
Ja Ne Placem
Zauvjek Tvoja
Zelja
Panika

2009 - Maksimalno Svoja (Singl)
Maksimalno Svoja

2012 - Bijeli Labud (Singl)
Bijeli Labud

2012 - Prica O Tebi (Duet Sako) (Singl)
Prica O Tebi
_____________________________________
Azra Polumenta - Diskografija (2006-2012)
_____________________________________

   
_____________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1163 | Tags: Azra Polumenta | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 8:06 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login