Friday, 01.27.2023, 9:03 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Ada Grahovic - Diskografija (2006-2013)

_____________________________________
Ada Grahovic - Diskografija (2006-2013)
_____________________________________
2006 - Od Sutra Mijenjam Sve
2007 - Za Godina Sto
2008 - Preboli Me
2009 - Milion Eura
2010 - Soba Za Romantiku
2011 - Original
2012 - Jedna Je Bosna (Singl)
2013 - Ne Pred Njom (Singl)

_____________________________________
2006 - Od Sutra Mijenjam Sve
Od Sutra Mijenjam Sve
Tvoj Otac I Majka
Imas S Njom Cerku I Sina
Ljubav Si Zivota Mog
Brak S Pogresnim
Nije Tebi Stalo
Od Tebe Sam Naucila
Prezivimo Zajedno
Sretna Sam Jedini
Hajde Idi
I Krv Bih Dala

2007 - Za Godina Sto
Slobodno
Za Godina Sto
Losi Smo Sami Sebi
Bosanka
Hladan Ostati Neces
38 Stepeni
To Je Njeno Pravo
Ucinit Cu Sve
Za Pamet Nek Joj Bude
Potjera
Od Sutra Mijenjam Sve (Bonus)
Tvoj Otac I Majka (Bonus)
Prezivimo Zajedno (Bonus)
Imas S Njom Cerku I Sina (Bonus)
Od Tebe Sam Naucila (Bonus)

2008 - Preboli Me
Moja Prva Ljubav
Preboli Me
Cudan Virus
Tako Naopako
Nisi Ti Ljubav
I Ljubav Dodje S Vremenom
Otpisana Potpisom
Fanatik Za Lazi
A Tebe Nije Briga
Sve Ti Je Oprosteno
Zalices Ti
Hajde I Meni Budi Drug
Mogu I Ja
Sex Machine
Urnebes

2009 - Milion Eura
Sve Je U Redu
K'o Bez Imena
Nedajte Mi Da Ga Vidim
Milion Eura
Kao Volio Si Me
Krijesnica
Konobarica
Mlada Si
Vulkan
Internet Epidemija
To Je Onaj Tren

2010 - Soba Za Romantiku
Original Si Izgubio
Crveni Karton (Duet Nikol Bulat)
Bio Si Moj
Lazi Nekog Drugog
Sta Je Dokaz Njen
Ne Placi Gade
Magnet Za Nevolje
Falis Mi Bebi
Botox U Srce
Rodjendan
Soba Za Romantiku
Bez Tebe Se Umire

2011 - Original
Original Si Izgubio
Crveni Karton (Duet With Nikol Bulat)
Sve Je U Redu
Bio Si Moj
Lazi Nekog Drugog (Feat. Adonis)
Sta Je Dokaz Njen
Ne Placi Gade
Magnet Za Nevolje
Falis Mi Bebi
Botox U Srce
Rodjendan
Soba Za Romantiku
Kao Volio Si Me
Original Si Izgubio (Folk Version)
Crveni Karton (Solo Version)

2012 - Jedna Je Bosna (Singl)
Jedna Je Bosna

2013 - Ne Pred Njom (Singl)
Ne Pred Njom
_____________________________________
Ada Grahovic - Diskografija (2006-2013)
_____________________________________

   
_____________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (06.09.2014)
Views: 1624 | Tags: Ada Grahovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Friday, 01.27.2023, 9:03 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login