Tuesday, 11.19.2019, 2:04 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Folk

Aca Matic - Diskografija (1969-1999)

____________________________________________
Aca Matic - Diskografija (1969-1999)
____________________________________________
1969 - Ja Sam Kriv
1969 - Sta Je Zivot
1970 - Hej Krcmarice
1971 - Biljana
1971 - Ludo Te Volim
1971 - Otvori Srce
1971 - Pred Tvojom Skolom
1972 - Bosonoga
1972 - Daleko U Tudjem Svetu
1972 - Fato Mori Dusmanke
1973 - Nek Muzika Tuzno Svira
1973 - U Malom Parku
1973 - Zbog Tebe, Marija
1974 - Oj, Ruzo, Ruzice
1974 - Placem Za Tobom
1975 - Kocijasu Druze Stari
1976 - Zbogom Ljubavi
1977 - Dodji Najmilja
1978 - Seherezada
1981 - Sta Je Zivot
1986 - Prolece Mladosti Moje
1992 - Hej Mala Moja
1994 - Zene I Vino
1997 - Moji Najveci Hitovi
1998 - Najveci Hitovi
1999 - Hvala Ti Ljubavi Moja

____________________________________________
1969 - Ja Sam Kriv
Ja Sam Kriv
Dodji, Dodji Pa Kazi

1969 - Sta Je Zivot
Sta Je Zivot
Doci Cu Ti, Cekaj Me
E, Pa Sta Da Radim
Sto Je Jarko Sunce Pomracilo

1970 - Hej Krcmarice
Hej Krcmarice
Ljubavi Ljubavi

1971 - Biljana
Biljana
Danas Jesmo, Sutra Nismo

1971 - Ludo Te Volim
Ludo Te Volim
Varala Si Me

1971 - Otvori Srce
Otvori Srce
Pevaj Samnom Druze
Ne Idi, Ne Odlazi
Letim, Letim

1971 - Pred Tvojom Skolom
Pred Tvojom Skolom
Ostacu Ovde Zbog Nje

1972 - Bosonoga
Bosonoga
Raduj Se Svakom Danu

1972 - Daleko U Tudjem Svetu
Daleko U Tudjem Svetu
Zar Je To Kraj

1972 - Fato Mori Dusmanke
Fato Mori Dusmanke
Idi Sto Pre

1973 - Nek Muzika Tuzno Svira
Nek Muzika Tuzno Svira
Sad Te Vode Na Vencanje

1973 - U Malom Parku
U Malom Parku
Zavoli Druze

1973 - Zbog Tebe, Marija
Zbog Tebe, Marija
Na Tvome Pragu

1974 - Oj, Ruzo, Ruzice
Oj, Ruzo, Ruzice
Zar Je To Kraj

1974 - Placem Za Tobom
Placem Za Tobom
Moje Tuzne Noci

1975 - Kocijasu Druze Stari
Kocijasu Druze Stari
Od Zore Do Zore

1976 - Zbogom Ljubavi
Zbogom Ljubavi
Ana, Kad Bi Moja Bila

1977 - Dodji Najmilja
Dodji Najmilja
Srece Ima Za Nas

1978 - Seherezada
Seherezada
Volesmo Se Samo Jedno Leto

1981 - Sta Je Zivot
Sta Je Zivot
Sto Je Jarko Sunce Pomracilo

1986 - Prolece Mladosti Moje
Takvog Si Me Ti Rodila, Majko
Prolece Mladosti Moje
Ko Je Taj
Ti Si Moja Postelja Od Ruza
Ej, Verice, Veki
Veceras Pevam Samo Za Tebe
Kamo Srece Da Te Nisam Sreo
Pozdravljamo Prijatelje

1992 - Hej Mala Moja
Dodji U Moje Sne
Lepotica
Smejem Se, A Plakao Bih

1994 - Zene I Vino
Zene I Vino
Istina
Lepotica
Svirajte Samo Za Mene
Pomozi Boze
Vragolanka
Dodji U Moje Sne
Boginja Ljubavi
Zar Je To Kraj
Seti Me Se

1997 - Moji Najveci Hitovi
Hej Krcmarice
Biljana
Pred Tvojom Skolom
Seherezada
Volesmo Se Samo Jedno Leto
Ljubavi Ljubavi
Bosonoga
Zbogom Ljubavi
Od Zore Do Zore
U Malom Parku
Fato Mori Dusmanke
Ostacu Ovde Zbog Nje
Varala Si Me
Oci Tvoje Oci Moje

1998 - Najveci Hitovi
Krcmarica-Aviza
Dodji U Moje Sne
Bosonoga
Pred Tvojom Skolom
Volesmo Se Samo Jedno Leto
Kocijasu Druze Stari
Zar Je To Kraj
Hej Krcmarice
Dodji, Dodji Pa Kazi
Biljana
Lepotica
Pomozi Boze
Fato Mori Dusmanke
Zene I Vino

1999 - Hvala Ti Ljubavi Moja
Hvala Ti Ljubavi Moja
Prodavacica Cveca
Raduj Se Svakom Danu
Kocijasu Druze Stari
____________________________________________
Aca Matic - Diskografija (1969-1999)
____________________________________________
          
____________________________________________

Category: Folk | Added by: Zukas (11.26.2014)
Views: 1067 | Tags: Aca Matic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 2:04 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login