Tuesday, 11.19.2019, 2:15 PM
1 KLIK DIKSOFRAGIJE
Welcome Guest | RSS
Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login

MENI

KATEGORIJE
Rock [13]
Pop [26]
Folk [25]
Dance [7]
Punk [3]
Etno [2]
Dzez [0]
Bluz [1]
Slageri/Sansone [5]

OZNAKE
Alma Tucakovic Bojan Bjelic Edwin Po Fedja Dizdarevic Slavica Cukteras Deen Seven Up Elvir Lakovic Laka. Konvoj Macbeth Punkt Raw Hide Sirova Koza Jakarta Rani Mraz Zetva Marina Perazic Samir Mujagic SMS Azra Polumenta Igor Lugonjic Selma Muhedinovic Ada Grahovic Armin Sakovic Braco Sarajlija Eso Balic Lepi Mica Nedzad Esadovic Necko Samir Burekovic Sanela Sijercic Boki Maradona Esad Rahic Maradona Selim Sivic Ivana Jordan Bojan Milanovic Oliver Markovic Boris Dvornik Agata Al' Dino Ksenija Mijatovic Milance Show Milutin Lekic Nazif Gljiva Cira Vlada Jet Band Makadam Rade Serbedzija Roze Poze Trik FX vatrogasci sunshine Beogradski Sindikat Sasa Kovacevic Alisa Divas Igor Vukojevic Oliver Dragojevic Miso Kovac Neda Ukraden Halid Beslic Dusan Jaksic One I Oni Sanja Ilic I Balkanika Bilja Krstic Gibonni Aca Matic Josipa Lisac Giuliano Djavoli Fiumensi Neno Belan Miki Jevremovic Ella B May Day duck Bombaj Stampa Direktori Seid Memic Vajta Beat Street Zeljko Joksimovic Darkwood Dub Generacija Bez Buducnosti Miki Pirs Love Hunters Sandi Cenov Vesna Pisarovic YU Grupa

ONLINE

...

STATISTIKA

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Articles » Etno

Bilja Krstic - Diskografija (1976 - 2006)

___________________________________________
Bilja Krstic - Diskografija (1976 - 2006)
___________________________________________
1976 - Bilja Krstic & Suncokret
1978 - Bilja Krstic i Rani Mraz (Singlovi)
1979 - Bilja Krstic i Rani Mraz (Mojoj Mami Umesto ...)
1983 - Prevari Veceras Tvoje Drustvo Samnom
1985 - Iz Unutrasnjeg Dzepa
2002 - Bistrik
2003 - Zona Zamfirova (Muzika Iz Filma)
2004 - Zapisi
2006 - Tarpos

___________________________________________
1976 - Bilja Krstic & Suncokret
Karamustafa
Gde Ces Biti Lepa Kato
Pusti More
R & R Duku Duku
Gili Gili Blues
Oj Nevene
Tekla Voda
Karamustafa (Lp Verzija)
Ni Sam Ne Znam Kada
Moje Bube
Moje Tuge
Moj Djerdane
Vuk I Krava
Posalji Mi Pismo
Slucaj Otkopcanog Prsluka
Oglas
Uspavanka
Prvi Sneg
Imam Pesmu Za Sve Ljude
Coveg Koga Znam
Dlakavo Cudo

1978 - Bilja Krstic i Rani Mraz (Singlovi)
Kristifore, Crni Sine
Lagana Stvar
Moja Draga Sad Je U Japanu
Oprosti Mi Katrin
Panonski Mornar
Prva Ljubav
Prvi Januar
Racunajte Na Nas
Srce Mi Je Kao Ratar
Strasan Zulj
Tri Put Sam Video Tita
U Razdeljak Te Ljubim

1979 - Bilja Krstic i Rani Mraz (Mojoj Mami Umesto ...)
Uvod
Sve Je Dobro Kad Se Dobro Svrsi
Drago Mi Je Zbog Mog Starog
Jedan Sasa Iz Voza
Uticaj Rodjaka Na Moj Zivotni
Mnogo Mi Znaci To
Neki Novi Klinci
Stara Pesma
Moj Frend Ima Rock&Roll Band
Brakolomac
Prodaje Se Prijatelj

1983 - Prevari Veceras Tvoje Drustvo Samnom
On Me Voli
Carli
Ti Nisi Cova
Savrseni Ljubavnik
Prevari Veceras
Cudni
Biljka
Letnja Pesma

1985 - Iz Unutrasnjeg Dzepa
Bubi
Ima Dana
Mala Sa Havaja
Bela Plisana Macka
Postar
Obojicu Te Nocas
Ne Diraj Me
Da Li Je Ovo Blues

2002 - Bistrik
Ma Fakut Mu Ma Frumose
Uspavanka
Od Pole Idat Babo
Kalajdzijsko Kolo
Dum Daga Duma Daga Daj Duma Lala
Sta Se Ono Tamo Zeleni
Sedam Sati Udara
Kad Sam Bila Devojana
Szerelem, Szerelem
Aman, Vodenicare
Magla Padnala

2003 - Zona Zamfirova (Muzika Iz Filma)
Zona
Pobegulja
Stanka
Zona
Pane
Stepenice
Premenjuvanje
Pogledi
Zonina Senja
Kradja Mlade
Ukor
Crkva
Udvaranje
Kolo
Slavuj Pile
Svrljiska Rumenka
Fatise
Sareno Oro
Moja Je Lena
Leskovacki Cocek
Jelke Tamnicarke
Kalcino Oro
Kad Mlada Daje
Srdjan Cocek
Petlovi 1
Petlovi 2
Voda Studena
Puce Puska
Ne Goni Konja
Intro

2004 - Zapisi
Puce Puska
Gde Ima
Ergen Dedo
Splet
Proseta
Kozar
Jovano
Oro
Sagor Kolo
Petlovi Pojev
Ne Goni Konja

2006 - Tarpos
Jana I Turcin
Nisnu Se Zvezda
Dunje I Jabuke
Izgrejala Sjajna Mesecina
Kocija Se Ljulja
Marton Zsep Ilona
Oblagale Se Devet Ovcara
Dosao Sam Da Te Vidim
Purim Purim
Jano Sevdalino
Sitna Knjiga Na Zalosti
Dunje I Jabuke (A Capella)
___________________________________________
Bilja Krstic - Diskografija (1976 - 2006)
___________________________________________

    

___________________________________________

Category: Etno | Added by: Zukas (11.17.2014)
Views: 1491 | Comments: 1 | Tags: Bilja Krstic | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0 Spam
1 sandiostukelj  
hvala

Name *:
Email *:
Code *:
POSETE

Login form

PRETRAGA

POSETIOCI
Flag Counter

...

LINKOVI
  • Pop Rock 2014 Albumi
  • Pop Rock Kompilacije
  • Pop Rock Albumi 2013
  • Folk 2014 Albumi
  • Folk Remiksi
  • Folk Kolekcije

  • Tuesday, 11.19.2019, 2:15 PM
    1 KLIK DISKOGRAFIJE
    Welcome Guest | RSS
    Main | DIKSOFRAGIJE | Sign Up | Login